• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

25.03.2022

07:05

SANJA PROGOVORILA O PROSIDBI MARIJE ŠERIFOVIĆ: Ona je veći frajer od mnogih muškaraca, ko ne bi bio u braku sa njom?!

Marko Đoković

Estrada

SANJA PROGOVORILA O PROSIDBI MARIJE ŠERIFOVIĆ: Ona je veći frajer od mnogih muškaraca, ko ne bi bio u braku sa njom?!

Podeli vest

Sanja Vučić (28) udaje se za Mariju Šerifović (37)!

Pop zvezda zaprosila je članicu grupe "Harikejn" na koncertu u Beogradu i ona je pristala da se uda za nju!

Sanja je bila gost na Marijinom nastupu u četvrtak uveče u "Belekspocentru". Ona je toliko oduševila Šerifovićevu svojim raskošnim glasom da je ova poželela da provede ceo život s njom.

- Hoćeš li da se udaš za mene? - upitala je Marija mlađu koleginicu pred salom krcatom publikom, na šta joj je Sanja kao iz topa odgovorila:

- To ti je završeno!

Foto: Marko Đoković

Sanja Vučić

Svadba, svadba...

Atraktivna "uraganka" kaže za Informer da je Marija veći frajer od mnogih muškaraca!

- Bila sam baš iznenađena kad me je zaprosila. Naravno, pristala sam! Marija je legenda, carica, džek... Ma veći je frajer od mnogih muškaraca! Nažalost, nije mi dala prsten, pa još nemam dokaz da smo verene. Ma, bre, ko se ne bi udao za pobednicu Evrovizije?! - pita se pevačica.

Sanja dodaje da je Marija prva osoba koja ju je zaprosila!

- Nikad nisam bila zaprošena! Niti mi je neka žena nudila brak, niti muškarac. Posebno ne pred hiljadama ljudi na bini! Trenutno sam sama, pa je Marija iskoristila priliku. Eto, nemam dečka, a nemam ni devojku - priča Vučićeva, koja na pitanje da li makar ima udvarače odgovara:

- Njih uvek ima! Muškarci mi prilaze, startuju me, ali za sada mi nijedan nije zapao za oko. Pišu mi i na Instagramu, čak mi šalju i fotografije intimnih delova tela! Ne čuvam te slike i ne upoređujem polne organe, već ih obrišem. To mi je baš degutantno! Kad je reč o ženama, one mi samo dele komplimente, nisu navalentne kao frajeri. Ako budem ulazila s nekim u vezu, to mora da bude neko ko je pametan i talentovan! Kao što je Mara za pevanje!

Zgotivile se

Sanja i Marija upoznale su se prošle godine, kad je grupa "Harikejn" predstavljala Srbiju na Evroviziji. Šerifovićeva je čak putovala s devojkama u Roterdam i pružila im podršku na muzičkom takmičenju. Pevačice su se tokom puta zgotivile, pa su nastavile da se čuju i viđaju.

Sara Jo gošća na koncertu

Marija Šerifović zakazala je četiri koncerta, koji su uveliko rasprodati. Ona će svaki put imati gosta iznađenja, koji će joj se pridružiti na bini. Posle Sanje Vučić, na redu je Sara Jo.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Roko Prč

pre 2 godine

Možda je jadna trudna sa Marijom pa sada mora da se za nju uda-

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija