• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. K.

25.03.2022

21:58

PEVAČICA SADA NAVIJA ZA SVOJU NAJVEĆU SUPARNICU Sara Jo: Konstrakta će pobediti na Evroviziji!

ATA Images

Estrada

PEVAČICA SADA NAVIJA ZA SVOJU NAJVEĆU SUPARNICU Sara Jo: Konstrakta će pobediti na Evroviziji!

Podeli vest

Sara Jo je ubeđena da će Konstrakta pobediti na Evroviziji, koja će biti održana u maju u Italiji.

Ona je bila najveći favorit za pobedu na domaćem evrovizijskom izboru, ali pobeda joj je izmakla "za dlaku". Sara je obešenog nosa napustila festival, a sada svim srcem navija za koleginicu, koja ju je potukla na "srpskoj Evroviziji".

- Verujem da će Konstrakta pobediti u Italiji! Autentičnost će je dovesti do visokog mesta, nadam se prvog! Ne postoji prvi recept za pobedu, ali poslednjih nekoliko godina svaki pobednik je bio autentičan, a takva je i naša Konstrakta. Zato mislim da će se baš dopasti evropskoj publici - priča Sara.

Foto: ATA Images

Konstrakta

Opet druga...

Ona priznaje da i dalje pati što nije pobedila na Pesmi za Evroviziju:

- Naravno da sam se razočarala jer sam dala sve od sebe. Sve sam podnela emotivnije jer sam nastup spremala sa dečkom... Ali nije mi prvi put da osvajam drugo mesto na nekom takmičenju - priča pevačica, koja je bila vicešampion i u šouu "Tvoje lice zvuči poznato".

Sarina slika na kojoj se kiselo smeje u trenutku proglašenja Konstrakte za pobednicu postala je hit na društvenim mrežama.

- Genijalne su mi fore sa tom slikom! Baš sam se pitala koliko će da me zumiraju u tom trenutku...

Bili su drugovi

Ona tvrdi da joj poraz na festivalu nije uzdrmao vezu sa slovenačkim plesačem Žigom Sotlarom.

Foto: ATA Images

Sara Jo

- Nas dvoje smo sarađivali i kad smo bili samo prijatelji. Koliko god da je pritisak veliki, nije se odrazio na naš odnos - priča Sara i dodaje da jedva čeka da njena "muškarčina" doputuje iz Slovenije:

- Moju muškarčinu u nedelju ponovo "uvozim" u Srbiju!

Zaprošena na koncertu

Saru Jo je zaprosio fan! To se desilo u četvrtak na koncertu Marije Šerifović, na kome je Sara bila gost.

- Saro, sve će uraditi za tebe. Lep je i ima 21 godinu, što znači da je legalan - ubeđivala ju je Marija.

Sara je poklekla i pristala da joj fan stavi prsten, što je publika ispratila velikim aplauzom.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Stigla je "Nacionalna čitanka" za najmlađe đake! Evo kakve zanimljive sadržaje nudi "Riznica"! (VIDEO)
Live TV

Stigla je "Nacionalna čitanka" za najmlađe đake! Evo kakve zanimljive sadržaje nudi "Riznica"! (VIDEO)

Izmenom zakona o udžbenicima uvedena je "Nacionalna čitanka" za osnovno i srednje obrazovanje. Inicijativa je potekla od predsednika Aleksandra Vučića, a učenici će je dobiti besplatno. Šta je to što će nacionalna čitanka doneti nastavnicima, a šta učenicima? Na ovu temu u "Info jutro" govorili su direktor OŠ "Kneginja Milica" Darko Eger i učiteljica Anita Gvero.

27.09.2024

09:27

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30