• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

02.04.2022

15:11

PEVAČICA ŠOKIRALA JAVNOST Ko je Marija Lukić? Beograd osvanuo oblepljen plakatima sa porukom: Hoću da te ubijem!

Promo

Estrada

PEVAČICA ŠOKIRALA JAVNOST Ko je Marija Lukić? Beograd osvanuo oblepljen plakatima sa porukom: Hoću da te ubijem!

Podeli vest

Nikome nije bilo jasno!

Beograd je juče osvanuo potpuno okićen plakatima sa neobičnom porukom.  

Naime, Beograđani su tek jutros shvatili da se, plakati sa jarko crvenim detaljima, ne nalaze samo na pojedinim mestima i u samo nekoliko beogradskih ulica, uglavnom centralnih, već da su izlepljeni doslovno svuda i u svakoj gradskoj opštini.  

Foto: Promo

Sadržaj plakata ne otkriva mnogo, a poruka: “Hoću da te ubijem” deluje preteći i ne zna se kome je upućena. Na samoj fotografiji nalazi se lik prelepe žene koja drži pištolj u ruci uperen u nekoga ili nešto, a ispod su dve krvave ruke i krupno napisana poruka.  

Na samom dnu plakata napisano je i ime Marija Lukić, koje je, kako smo pretpostavili, zapravo ime devojke sa slike.  

Foto: Promo

Međutim, misterija je brzo razrešena kada smo napravili anketu među sugrađanima koji veoma dobro znaju da je zapravo reč o spotu i pesmi jedne od najvećih kafanskih kraljica Mariji Lukić.  

Nedavno su mreže gorele upravo zbog ove dame koja ne prestaje da šokira javnost svojim ekstremnim estradnim nastupima kroz muziku i spotove.  

Naime, reč je o spotu koji je, ubrzo nakon objavljivanja, bio zabranjen na svim mrežama, dok su oni koji su uspeli da “uhvate” video šerovali dalje zbog sadržaja neobičnog za muzičke spotove.  

Foto: Promo

Nedugo zatim, ceo region raspravljao je o spotu, dok je autorka mudro ćutala.  

Spot za njen novi hit urađen je tako da su scene ubistva toliko verno prikazane, da su online platforme sadržaj odmah banovale i poslale upozorenje.  

Tim koji je radio filmovanu verziju navigirao je radnju tako da je spot trebalo da bude upozorenje za realan problem u našem društvu, a to je nasilje, što je na kraju spota i stajalo u tekstu.  

Nasilje, kako je kasnije u intervjuima navela pevačica, ne odnosi se samo na žene, te da je stanje nacije zabrinjavajuće upravo zbog porasta ubistava iz strasti.  

Foto: Promo

Pesma “Hoću da te ubijem” odmah je osvojila beogradsku publiku i postala kafanski hit, ali neobičan pristup inspiraciji za spot nije napustio Mariju Lukić. 

Tako je Marija Lukić postala prva estradna umetnica zabranjena u regionu i to preko noći.  

Foto: Promo

Šok javnosti oko spota nije se ni smirio, a Beograd je osvanuo oblepljen plakatima sa isto tako izazovnim sadržajem.  

Za naš medij Marija je izjavila da je cilj i plakata bio isti, da skrene pažnju na problem nasilja, a da ujedno predstavlja i najavu za novi hit. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17