• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2022

16:15

ANASTASIJA OTKRILA DA LI IMA DEČKA! Ražnatovićeva progovorila o emotivnom statusu, pa priznala ovo!

ATA Images

Estrada

ANASTASIJA OTKRILA DA LI IMA DEČKA! Ražnatovićeva progovorila o emotivnom statusu, pa priznala ovo!

Podeli vest

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović sinoć je nastupala u Nemačkoj, a danas je došla da glasa na izborima

Anastasija se ugledala na mama Cecu, koja je prvim letom sa koncerta u Sloveniji došla na biračko mesto kao bi glasala više o tome pročitajte OVDE

Anastasija je pred kamerama emisije "Premijera" govorila o svom nastupu.

- Prezadovoljna sam puna sam neke poletne energije, toliko me publika napunila nekom dobrom energijom iako sam samo 2 sata spavala, nema šanse da ću spavati ceo dan jer sam presrećna. Uvek može bolje, ali ne žalim se, sve je odlično - rekla je Anastasija, a onda progovorila o emitovnom statusu.

Foto: ATA Images

Anastasija Ražnatović

- Naravno da bih volela da se zaljubim! Ali sve zavisi od osobe koja bude u mom životu, to je sve individualna stvar! Volela bih da se zaljubim, to je najlepša stvar! Ja znam šta se meni sviđa, nikada nikog ne pitam, mada se mama uvek javi pred nastup. Ona ima veću tremu nego ja. Takav nam je posao - zaključila je Anastasija Ražnatović u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija