• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski Telegraf/Informer/D.S.

05.04.2022

08:07

ZBOG OVE PEVAČICE JE RAZOTKRIVENA ELITNA PROSTITUCIJA Dušica Grabović uzimala OGROMAN procenat, orgijanje koštalo 1.000€!

Printscreen

Estrada

ZBOG OVE PEVAČICE JE RAZOTKRIVENA ELITNA PROSTITUCIJA Dušica Grabović uzimala OGROMAN procenat, orgijanje koštalo 1.000€!

Podeli vest

Nakon velike akcije policije ne prestaju da isplivavaju novi detalji i imena.

Pevačica Dušica Grabović umešana je navodno u slučaj organizovane prostitucije zajedno sa Duškom Banjcem, piše gorepomenuti list.

Otkako se pročulo za veliku akciju policije u kojoj je uhapšeno 29 osoba u Beogradu koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom, ne prestaju da isplivavaju novi detalji i imena, a kako saznaje "Republika" iz MUP, u organizovanje susreta s bogatom klijentelom umešana je i Dušica Grabović.

Foto: Dejan Milićević

Naime, pored makroa Duška Banjca, koji je podvodio devojke zajedno s Nikolom Anđelićem, neke od prostitutki koje su uhvaćene na delu otkrile su u policiji da im je i navodno Dušica nabacivala klijente.

- Uzimala je 30, 40 posto od ukupne dogovorene sume, koja se obično kretala oko 1.000 evra - rekla je jedna od devojaka prilikom saslušanja.

S obzirom na to da je Grabovićka učestvovala u rijalitiju "Parovi", sumnja se da je tamo vrbovala devojke, a koje je kasnije podvodila.

Foto: printscreen facebook

- Devojka koja je uhvaćena u akciji policije je posle kraćeg odbijanja da progovori, na kraju, sve ispričala o makroima. Pored imena koja su prva isplivala, pojavila su se i nova, pa se tada saznalo i za Dušicu Grabović. Devojka koja je saslušavana gledala je fotografije osumnjičenih za organizovanje prostitucije, pa je na jednoj prepoznala Dušicu. Rekla je da je ona uzimala dobar procenat od toga. Njoj je išlo 30 ili 40 posto zarade, a to nije mala suma - priča dobro obavešten izvor za pomenut medij.

Devojka je objasnila do detalja kako je radila za pevačicu, pa je otkrila da je ona imala devojke koje rade za nju, a koje nisu javne ličnosti.

- Retko su se viđali uživo, Grabovićka je često na putu i van zemlje, pa je samo tražila da joj se prebacuju pare posle obavljenog posla. Dušica je najviše radila sa starletama, mnoge su rijaliti-zvezde, ali ima i dosta onih koje i nisu poznate javnosti. One su poslove ugovarale za manje cene, ali su same pristajale na to. Od njih je Dušica uzimala oko 20 posto od zarade - zaključuje sagovornik.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Sve se kriju iza pevanja i rijaliti ucesca a sve su to sto jesu. U rijaliti nikada bije usla postena devojka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija