• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.04.2022

18:25

RADA MANOJLOVIĆ RASKRINKALA MINU VRBAŠKI! Pevačica otkrila sve o poslu rijaliti zvezde

printscreen

Estrada

RADA MANOJLOVIĆ RASKRINKALA MINU VRBAŠKI! Pevačica otkrila sve o poslu rijaliti zvezde

Podeli vest

Pevačica Rada Manojlović gostovala je u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković

U istoj emisiji gostovala je i rijaliti zvezda Mina Vrbaški, koja se nedavno otkrila da se zaposlila u privatnoj klicini i da je to posao kojim želi da se bavi u budućnosti.

Foto: printscreen instagram

Mina Vrbaški se zaposlila u privatnoj klicini

- Ja živim prvu, ali nekada se osećam kao da imam 30 godina, a nekada kao da imam 15, sve zavisi gde se nalazim, sa kakvim ljudima, ali nekako ove godine koje imam sada, volela bih da napredujem u nekim stvarima, a da zadržim ovo što imam u sebi - rekla je Mina Vrbaški.

- Mnogo si se promenila - nadovezala se Sanja Marinković.

- Jesam, obećala sam. Zaposlila sam se na privatnoj medicinskoj klinici, taj posao me čeka kada izađem iz rijalitija - rekla je Mina, a onda je Rada Manojlović progovorila o poslu Vrbaške.

Foto: printscreen

Rada Manojlović i Mina Vrbaški gostujući u emisiji "Magazin In"

- Ja moram da kažem da je moj dugogodišnji prijatelj vlasnik te klinike i on mi je rekao da je ona shvatila za tri dana stvari za koje nekome treba mesec dana - pohvalila je Rada Manojlović.

- Kada se rijaliti završi daću razliku predmeta i jedva čekam da krenem tim putem, drago mi je što mogu da kažem da sam posle nekog vremena devojka za primer - izjavila je Mina Vrbaški.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crnogorac

pre 2 godine

Drugarice,ti imaš visoku školu što radiš kao medicinska sestra,sa trinaest godina si krenula na fakultet zavrsavas ga pre zadruge gde doktoriras,radi zašto si se školovala i što najbolje znaš da radiš.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija