• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs/Informer.rs

11.04.2022

22:52

BIVŠA POBEDNICA "PAROVA" SE BAVI PROSTITUCIJOM? Isplivale šok informacije vezane za skandal koji potresa Balkan - Ona je novo lice na spisku!

Printscreen You Tube

Estrada

BIVŠA POBEDNICA "PAROVA" SE BAVI PROSTITUCIJOM? Isplivale šok informacije vezane za skandal koji potresa Balkan - Ona je novo lice na spisku!

Podeli vest

Devojke iz kataloga, koje su bile uhapšene, navodno su razotkrile jedna drugu, akon što su mediji došli u posed navodnih poruka preko kojih su klijenti naručivali prostitutke!

Prema saznanjima Republike iz MUP, Marija Halas potvrdila da se bavi prostitucijom, pa je detaljno opisala s kojim devojkama je orgijala u Makedoniji, kao i koliko je koja zaradila.

Marija tvrdi da je na "posao", tj. put, krenula s Ružicom Veljković, bivšom modelsicom i pobednicom rijalitija "Parovi" (2016), Dajanom Tripunović, Martinom Rajić, Ivanom Birinji i devojkom po imenu Tea.

Foto: Printscreen You Tube

Ružica Veljković

- Kako je Marija Halas sama priznala, Duško Banjac je 26. marta 2022. namestio klijente njoj i nekim devojkama, dok je i Ana Marija Kikoš namestila jednoj. Tada je, prema njenim rečima, s Ružicom Veljković, Dajanom Tripunović, Martinom Rajić, Ivanom Birinji i devojkom po imenu Tea pošla na put. Dajana, Martina i Halasova su krenule njenim kolima, dok su ostale devojke bile s vozačem. Taj vozač se zvao Miloš i vozio ih je u audiju 8. Sve su stigle oko 20 časova u Makedoniju u hotel "Kazino Flamingo", na granici s Grčkom - kaže izvor iz MUP za Republiku i dodaje da je Marija Halas opisala šta ih je čekalo tamo kada su stigle:

- Kako je rekla, ona se s ostalim devojkama prvo zezala, igrala, pila, pa čak i ostala bez klijenta samo zbog toga što se on napio. Pričala je da je trebalo da pruži uslugu jednom klijentu, ali se on toliko napio da, na kraju, nije bila ni sa kim intimna. Halasova je tvrdila da su ostale devojke Ružica, Dajana, Martina i Ivana imale klijente. Vratile su se drugačijim rasporedom sedenja u Srbiju. Takođe, Halasova je tvrdila da je Banjac našao klijente u Makedoniji za Martinu, Dajanu i Ružicu, dok je Ivani klijenta našla Ana Marija Kikoš. Halasova s Banjcem ne priča zbog nekih nesuglasica, ali kada želi da joj namesti klijenta, obično se obrati Martini Rajić i kaže: "Pozovi Mariju". Zatim je ona pozove i onda novac, na kraju, kada završi s klijentom, da Martini da preda Duletu.

Foto: printscreen instagram

Slavica Dajana Tripunović

Pored toga čeka se veštačenje telefona koji će otkriti mnogo toga policiji. Nacionalni centar za forenziku veštači zaplenjene telefone i vrlo brzo će se znati ko je sve komunicirao s makroima i koristio usluge prostitutki (devojaka iz kataloga). Ovo veštačenje je veoma bitno jer se sumnja da su mnogi poznati koristili usluge i da će se sva imena i prezimena znati nakon veštačenja, koje podrazumeva skinute poruke, pozive i fotografije koje su razmenjivali. Mediji, navodno, već imaju saznanja da su mnoge i te kako poznate javne ličnosti bile u komunikaciji s makroima i prostitutkama.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17