• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.04.2022

09:08

DUBOKI DEKOLTE, MAČ U RUKAMA I TORTA U OBLIKU BOMBE! Ovako je Ivana Hurricane proslavila svoj rođendan!

printscreen instagram

Estrada

DUBOKI DEKOLTE, MAČ U RUKAMA I TORTA U OBLIKU BOMBE! Ovako je Ivana Hurricane proslavila svoj rođendan!

Podeli vest

Ivana Nikolić iz benda "Hurricane" proslavila je 27. rođendan, a za ovu priliku odabrala je "bombastično" izdanje

Pevačica Ivana Nikolić, sinoć je proslavila svoj 27. rođendan, a tim povodom obukla je mini šljokičavu haljinu sa dubokim dekolteom, dok je svoju kosu nadogradila i na lice nanela jaku šminku.

Foto: instagram

Ivana Nikolić

Celu noć je grlila prijatelje, a popila se i koja čaša više, pa je žurka u jednom prestoničkom lokalu potrajala do kasno u noć.

Imala je tortu u obliku bombe, koju je presekla, ne kao svi normalni slavljenici, nožem, već mačem.

Foto: Instagram

Ivana Nikolić

Podsetimo, članira grupe "Hurricane" navodno se uselila kod političara Andreja Bajeca, sa kojim je nekoliko meseci u vezi.

Foto: printscreen instagram/ivana_boom_nikolic

Ivana Nikolić

Naime, kako izvor tvrdi za domaće medije, ideja o njihovom zajedničkom životu bila je baš Andrejeva, no, ni Ivana nije mogla da ostane imuna, te ju je prihvatila oberučke, iako njihova veza, kao što smo već napisali, traje samo nekoliko meseci.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija