• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Milica Kokotović

24.04.2022

14:30

VASKRS ME PODSEĆA NA MOJU BAKU BOSILJKU, BILE SMO MNOGO VEZANE! Iva Štrljić progovorila o porodici i otkrila kako će proslaviti praznike!

informer.rs

Estrada

VASKRS ME PODSEĆA NA MOJU BAKU BOSILJKU, BILE SMO MNOGO VEZANE! Iva Štrljić progovorila o porodici i otkrila kako će proslaviti praznike!

Podeli vest

Popularna glumica Iva Štrljić ima lepe uspomene na Vaskrs, a za Informer.rs otkrila je kako će provesti praznik

Iva Štrljic, popularna glumica odglumila je brojne uloge, ali je uspešno krila detalje svog privatnog života. Ona retko govori o svojoj porodici, a sada je za Informer otkrila kako će provesti najveći hrišćanski praznik. 

Ivu smo gledali u mnogo projekata, ali najzapaženija je bila u popularnoj seriji "Igra Sudbine" gde je glumila legendarnu Dijanu Erski. Glumica je otkrila da li se čuje sa kolegama sa seta.

- Pa mi smo kolege, naravno da smo u kontaktu pa zašto ne bismo bili. 

Foto: informer.rs

Da li vam je žao sto više niste deo Igre Sudbine?
- Snimam novu veliku seriju, usredsredjena sam na novu ulogu i cela sam u tome posto oživljavam jedan neobican lik i to okupira intenzivno svaki moj trenutak. 

Kako planirate da provedete Vaskrsnje praznike?
- Uvek uz dobre ljude jer mi je to najvažnije, uz one u čiju sam ljubav i prijateljstvo sasvim sigurna. Ono najlepše kada govorimo o praznicima jeste to sto nas upucuju jedne na druge, što nam skrecu pažnju na to koliko je bitno da se usmerimo na nasu porodicu i ljude koji su nam vazni i da ako smo ih možda nekada zapostavili jureci kroz život sada ih podsetimo da smo uvek za njih tu. 

 Kakve vas uspomene iz detinjstva vezuju za ovaj praznik i kako ste slavili ranijih godina?
- Uvek su to secanja na moju baku Bosiljku, maminu mamu za koju sam bila posebno vezana i koja je najlepsim tonovima obojila moje detinjstvo. Na mirise kolaca, ukuse, farbanje jaja, lepljenje onih slicica sa zekama na njih...na dane proleca, na boje i radosti.

Da li sami farbate jaja ili poput nekih savremenih zena smatrate da to nije posao za vas?
- Farbam, ja sam prirodna i prizemna osoba tako da ne razumem zašto ne bih i to posebno volim da ih farbam sa decicom svojih prijatelja jer njih taj proces cini posebno srecnim a mene uvek usreci decija sreca jer nista nije vaznije od nje.

Foto: informer.rs


Otac vam je nedavno cestitao na nagradi "Beogradski pobednik" da li pozelite ponekad da zaigrate u nekom projektu sa svojim ocem?
- Dobila sam za ulogu Dijane Erski deset nagrada medju kojima su i "Beogradski pobednik" i "Zlatna znacka" i čestitao mi je sve. Volim svoj posao i raduje me svaki novi projekat svaka nova uloga a to da li cu igrati sa tatom pa to ne zavisi od mene nego od reditelja i podele.

Foto: informer.rs


Da li žalite za necim u životu?
- Ne. Zato što sam uvek davala sve od sebe, nisam se štedela i sa dobrom voljom, strašcu i istrajnošcu sam sve shvatala a kada tako živite nema čega da vam bude žao jer ste posteno kročili svojim putem.

U poslednje vreme žene mnogo vise paznje posvecuju fizičkom izgledu i podvrgavaju se estetskim operacijama kakvo je vase mišljenje o ovome?
- Sve što neko želi da uradi da bi sebi izgledao lepše ne vidim razlog zašto ne bi uradio. Pa svaka dama želi da se oseca lepo, šta može u tome loše da bude. Međutim treba naglasiti da je dobar estetski hururg pomalo i umetnik zato što ce on to uvek uraditi prefinjeno i sa merom a to je ono najvažnije, nikad napadno, uvek pažljivo i u skladu sa osobom. Međutim, ono što moram da dodam je to da kako radimo na svom fizičkom izgledu treba da radimo i na svom duhu, na onome što je unutar nas, na našem ophodjenju prema okolini, vaspitanju i obrazovanju, na našoj rečenici, tome kako se izražavamo jer tek onda tako sveukupno mi smo ona osoba koja ostavlja utisak, ona koja se ne zaboravlja, ona koja najsnažnije privlači.

 POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija