• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

21.04.2022

20:59

VIKI I SAŠA U NOVOM POSLU! Evo čime se bave kada nisu pred kamerama!

Estrada

VIKI I SAŠA U NOVOM POSLU! Evo čime se bave kada nisu pred kamerama!

Podeli vest

Pored dugogodišnje saradnje na emisiji "Zvezde Granda", odlučili su da pokrenu još jedan biznis

Viki Miljković i Saša Popović dugogodišnji su saradnici na projektu "Zvezde Granda", a sada su pokrenuli i novi biznis sa nekretninama.

Foto: printscreen instagram/viki_miljkovic

Viki Miljković

Naime, njih dvoje su se uortačili na poslu izgradnje luksuznog kompleksa na Bežanijskoj kosi, koji je Popović nedavno započeo, a u to je uložio novac koji je zaradio nakon prodaje svojih deonica u "Grandu".

Foto: ATAIMAGES

Saša Popović

Kompanija čiji su vlasnici Viki i njen suprug Dragan Tašković Taške postala je ekskluzivni prodavac stanova koje na Bežanijskoj kosi gradi Popović. Kao što se može videti i na sajtu njene agencije, ona je na njemu oglasila prodaju 280 stanova, 48 lokala i čak 500 parking-mesta.

Pored prodaje stanova (od garsonjera do petosobnih), pevačicina kompanija će biti zadužena i za uređenje enterijera nekih od njih, koji će se nalaziti u okviru ovog kompleksa. Cena kvadrata je od 2.200 do 2.600 evra, a koliko je veliko interesovanje svedoči i činjenica da je većina stanova već rasprodata, iako je useljenje planirano tek za oktobar sledeće godine.

Foto: Žarko Radovančev

Saša Popović i Suzana Jovanović

Luksuzni kompleks se nalazi na samom ulazu u Bežanijsku kosu, blizu Popovićeve vile, u kojoj živi sa suprugom Suzanom Jovanović. U sklopu naselja biće izgrađeno nekoliko zgrada, a svaka će imati bazen i teretanu, koje će stanari moći da koriste. Naselje će biti obezbeđeno i na ulasku u kompleks biće postavljena rampa sa čuvarima.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija