• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

25.04.2022

16:38

BORIO SE DA PREHRANI ČETVOROČLANU PORODICU, A POPOVIĆ GA IZBACIO IZ GRANDA! Pevač otkrio kako je ostao bez ugovora!

ATAIMAGES

Estrada

BORIO SE DA PREHRANI ČETVOROČLANU PORODICU, A POPOVIĆ GA IZBACIO IZ GRANDA! Pevač otkrio kako je ostao bez ugovora!

Podeli vest

Pevač napravio prekršaj, a Saša Popović ga izbacio iz "Zvezda Granda"

Saša Popović donedavno je bio suvlasnik i direktor "Grand" produkcije i do tada je strogo vodio računa da pevači koji imaju ugovor sa njegovom firmom budu strogo kontrolisani i izbačeni ukoliko ne poštuju odredbe ugovora.

Foto: Marko Đoković

Saša Popović

Jedan od pevača koji je prekršio ugovor, nagon čega ga je Popović oterao iz "Granda" jeste Renato Henc. On je šokirao priznanjem u javnosti da je izbačen iz "Grand" produkcije, a on je ispričao i da je prekinuo saradnju sa Popovićem. Henc je bio finalista treće sezone "Zvezde Granda", nekoliko godina je snimao pesme za ovu izdavačku kuću, a onda se preko noći sve promenilo i desilo se nešto neočekivano.

Foto: Printscreen You Tube

Renato Henc

- Imao sam nastup koji nisam prijavio Saši i Žiki Jakšiću, a oni su saznali. Ugovor koji "Zvezda Granda" potpiše sa ovom kućom striktni su i bespogovorni, a ja se u ovom slučaju nisam pridržavao tih odredbi - priznao je Renato tada i dodao:

- Rekao sam mu da moram da radim kako bih prehranio svoju četvoročlanu porodicu i da mi taj ugovor koji imam sa "Grandom" samo otežava posao. Znam šta je šou-biznis i na čemu on i Žika insistiraju, ali ja sam narodski pevač i jedino što u životu znam da radim jeste da pevam. "Snalažljiv si ti, ne bojim se ja za tebe", rekao mi je Saša, a i sam znam da sam iskusan pevač. Ali, ko zna, možda me nekad u budućnosti ponovo vidite u "Grandu". Do tada ću pevati svakom ko me bude pozvao! - izjavio je Henc za jedan dnevni list 2010. godine.

Posle ovog skandala Renato je nastavio da se bavi pevanjem, a to čini i danas. On je sada deo izdavačke kuće "PGP-RTS". Iako je tokom takmičenja "Zvezda Granda" ugavnom izvodio narodne pesme, a potom i snimao numere takvog žanra, one je promenio muzički pravac i sada snima pesme u pop maniru.

 POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija