• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

26.04.2022

10:19

RADIO KAO POLICAJAC PA SVE NAPUSTIO ZBOG PEVANJA! Saša Popović bio im je mentor u takmičenju Zvezda Granda

Estrada

RADIO KAO POLICAJAC PA SVE NAPUSTIO ZBOG PEVANJA! Saša Popović bio im je mentor u takmičenju Zvezda Granda

Podeli vest

Nastupali su u Zvezdama Granda a evo čime su se bavi pre samog takmičenja

Nekadašnji takmičari "Zvezda Granda", braća Kazić Dimitrije i Aleksandar pojavili su se u popularnom takmičenju gde im je Saša Popović bio mentor, i osmišljavo svaki njihom nastup u emisiji.

Međutim, ono što malo ko zna jeste da je Aleksandar završio Više poslovnu školu, ali se od ranog detinjstva bavi muzikom, dok je njegov mlađi brat Dimitrije po zanimanju policajac.

Foto: printscreen

- Nema onog ko nije propevao u policiji - našalio se nekadašnji takmičar "Zvezda Granda" objavivši svoju fotografiju iz mladosti,a zatim za Grand otkrio zašto je napustio poziv za koji se godinama školovao.

- Radio sam u policiji od 2009. do 2012. godine, a napustio sam je isključivo zbog muzike. Kada kažeš da hoćeš da ostaviš državni posao, beneficiran radni staž, redovnu platu da bi pevao i svirao za malo para, svi ti kažu "ti si budala". Međutim, ja sam znao da predvidim neke stvari unapred i isplatilo se. Sve što sam želeo se ispunilo, pogotovo sada nakon takmičenja i dve objavljene pesme - ispričao je Dimitrije za Grand Online i dodao da reakcija publike govori da je napravio pravi potez.

Foto: printscreen

Popularna braća nedavno su predstavila emotivnu pesmu "Sećanja" za koje su dobili komplimente od gotovo svih takmičara prošlogodišnje sezone, ali i od samog mentora.

- Saša nas je pohvalio, pohvalio je i pesmu i u skladu sa tim dao nam je šansu da se još jednom predstavimo i otpevamo je u "Zvezdama Granda" - rekao je Dimiitrije, a nedavno je otkrio i da je poput svojih kolega iz takmičenja koji su se razveli, i sam stavio tačku na svoj dugogodišnji brak. Iako je to učinio još pre godinu i po dana, tek sad je javno priznao da se razdvojio od supruge i da su ostali u odličnim odnosima.

Foto: printscreen

Saša Popović 

- Trudimo se i zbog našeg sina Andreja, naravno. On je često i kod mene u porodičnoj kući, gledam da mu ništa.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija