• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

27.04.2022

07:10

PRIVEDEN DARKO LAZIĆ! Pozitivan na kokain, vozio auto-putem 117 na sat i ima još dva prekršaja?!

ATA Images

Estrada

PRIVEDEN DARKO LAZIĆ! Pozitivan na kokain, vozio auto-putem 117 na sat i ima još dva prekršaja?!

Podeli vest

Pevač uhapšen na auto-putu na Novom Beogradu

Darko Lazić priveden je nakon što je saobraćajna policija otkrila niz prekršaja kada ga je presretač zaustavio oko 4 sata na auto-putu u Novom Beogradu.

Foto: ATA Images

Uhapšen... Darko Lazić

Naime, kako je utvrđeno pevač je automobil marke "golf" vozio 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat.

On je podvrtgnut i droga, kao i alko testu, koji su pokazali da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18. 12. 2013. godine.

Lazić će biti zadržan u prostorijama PS Novi Beograd, nakon čega će biti sproveden kod sudije za prekršaje.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 2 godine

Aman dokle više? Zbog njega mi se gnjuši i drzava i zakon.

Dule

pre 2 godine

Hoče li ovaj u sad konačno u zatvor ili šta!? Ej, pozitivan na kokain? Mislim ... stvarno!? Neće valjda biti u pritvoru, da se "otrezni" pa onda idemo po starom ... e, znači mrtvo 'ladan konzumira kokain, prebrza vožnja opet, opet, opet, alkohol!!! Zatvor, doživotna!

Marko

pre 2 godine

DARKO LAZIC je tempirana bomba u saobracaju i sa njegovom pojavom strah i trepet da se pomisli da ima takve vozace u saobracaj,DARKO LAZIC na kratrko 3 godine zatvor da se opameti i nauci da to sto on peva nije olaksavajuca okolnost da vozi sa kokainom u mozgu i nedozvoljene brzine

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija