• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

27.04.2022

13:52

BOLJE ŠTO JE RASKINUO SA BARBAROM! Majka Darka Lazića iznela mišljenje o njihovom raskidu!

printscreen

Estrada

BOLJE ŠTO JE RASKINUO SA BARBAROM! Majka Darka Lazića iznela mišljenje o njihovom raskidu!

Podeli vest

Majka Darka Lazića iznela svoje mišljenje o raskidu njega i Barbare

Darku Laziću određen je pritvor i on će najverovatnije u toku dana biti iz policijske ćelije sproveden kod sudije za prekršaje.
Pevač je pre privođenja bio na rođendanskoj žurki boksera Marka Nikolića. Kada se vraćao sa proslave divljao je po ulicama Beograda i na mestu gde je dozvoljeno 80 kilimentara na čas Darko je vozio 117, nakon što su ga zaustavili odmah su ga testirali na alko i droga test koji je pokazao da je pozitivan na kokain, dok je u organizmu imao 0.91 promila alkohola.

Foto: tv pink printscreen

- Ništa ne mogu da kažem dok se ne čujem sa Darkom. Ja sam od novinara čula da je uhapšen. Kao majka, naravno da sam jako zabrinuta. Znala sam da je nastavio da pije po malo, ali nisam znala da konzumira drogu, ako je to što se piše istina. Meni je Darko rekao da ima vozačku dozvolu, ne znam zašto bi mene lagao, nemojte me držati za reč ali mislim da nije naša dozvola u pitanju nego iz inostranstva. Ako je tako kao što se piše, neka ga malo tamo da se otrezni. Ako je kriv bolje što se desilo ovako bez posledica. Nisam znala da su on i Barbara raskinuli i to sada čujem od vas. Pa ne znam, žao mi je, ali opet bolje sada da se to dogodi ako ne ide nego kasnije kada dođu deca. Ne bih volela da dobiju dete pa da ono opet odrasta u porodici bez oba roditelja - rekla nam je uznemirena majka.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU "NA SASLUŠANJU" SA JOVANOM LJUBISAVLJEVIĆ:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Nebojša Bakarec: Poslanik SPS Igor Braunović, preti Vučiću?
Politika

Nebojša Bakarec: Poslanik SPS Igor Braunović, preti Vučiću?

Igor Braunović, poslanik SPS, generalni direktor državnog preduzeća „Srbijašume“ već 15 godina, član Glavnog odbora SPS, je 28.6.2024. godine, na Vidovdan, na planini Bobiji, u zapadnoj Srbiji, održao sramni govor na kome bi mu pozavideli Milovan Brkić, Srđan Milivojević, Ćuta Jovanović i Radomir Lazović zajedno. Snimak tog govora Braunović je objavio na društvenim mrežama političkog udruženja „Naša Drina“ čiji je predsednik.

04.07.2024

17:46

Republika Srpska vraća himnu "Bože pravde" i grb Nemanjića
Politika

Republika Srpska vraća himnu "Bože pravde" i grb Nemanjića

Narodna skupština Republike Srpske okončala je prvi deo Desete redovne sednice usvajanjem set zakona koji će omogućiti da Investiciono-razvojna banka, može obavljati platni promet i primati novčane depozite, a podršku je dobio i Nacrt zakona o dopuni Zakona o upotrebi zastave, grba i himne.

04.07.2024

17:33

TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar!
Live TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar!

Neki kažu da se posledice istorije ne smiruju ni danas. Libija više nije ona zemlja koja je nekada bila. Neki kažu da je danas bolje, a neki da je mnogo gore. Mejlovi HIleri Klinton su procurili i otkrivena je istina zašto je Gadafi skinut sa vlasti, a to je zato što se suprotstavio dolaru. O tome zbog čega je ubijen Gadafi, u emisiji "Info dan" govorili su nekadašnji premijer Srbije Nikola Šainović i Darko Obradović, iz Centra za stratešku analizu.

04.07.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija