• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

27.04.2022

14:58

SEKA ALEKSIĆ NAPRAVILA GALA SLAVLJE ZA 41. ROĐENDAN! Pevačica pokzala tortu na 4 sprata i dekoraciju punu ruža!

Instagram/printscreen

Estrada

SEKA ALEKSIĆ NAPRAVILA GALA SLAVLJE ZA 41. ROĐENDAN! Pevačica pokzala tortu na 4 sprata i dekoraciju punu ruža!

Podeli vest

Popularna pevačica juče je s prijateljima i porodicom slavila rođendan, a posebnu pažnju privukla je torta

Kao i uvek, Seka se i ovoga puta postarala da njen dom izgleda savršeno za slavlje koje priređuje. Ovoga puta sve je bilo u crno- zlatnom tonu, dok je torta ukrašena ružama.

Foto: Instagram/printscreen

Pevačica je u crnoj haljini pozirala pored torte i sve oduševila izgledom, ali i pozitivnom energijom.

Uprkos činjenici da Seka puni 41 godinu, ona se ne uzbuđuje poput većine žena, već uživa u svojim godinama. Ona je nedavno za HIT Informer otkrila i šta je od supruga Velja tražila za rođendan:

- Mnogo mi je važan i jedva čekam rođendan. Uvek pišem spisak želja. Proslava će biti u užem krugu prijatelja, nas dvadesetak. Poželela sam za rođendan kokoške i kokošinjac, ali nikako to nisam mogla da sklepam. Naišli smo na jednog čoveka koji to pravi i jedva čekam da to stigne. Volim životinje i selo. Ne sme niko da priđe da čisti kod njih, biću glavna za sve oko kokoški. Kao Seka Sablić u onom filmu, ko god dođe, poklanjaću mu jaja: "Znam šta vam treba, domaća jaja"- izjavila se Aleksićka.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU "NA SASLUŠANJU" SA JOVANOM LJUBISAVLJEVIĆ:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija