• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

28.04.2022

07:59

BARBARA OČAJNA, PLAČE I GOVORI DA JE OVO BRUKA! Verenica Darka Lazića iz medija saznala da su raskinuli, a onda i za privođenje!

Insajder/Zoran Sinko

Estrada

BARBARA OČAJNA, PLAČE I GOVORI DA JE OVO BRUKA! Verenica Darka Lazića iz medija saznala da su raskinuli, a onda i za privođenje!

Podeli vest

Barbara Bobak van sebe je nakon privođenja njenog bivšeg verenika zbog prebrze vožnje pod dejstvom alkohola i narkotika

Darko Lazić juče u ranim jutarnjim časovima priveden je u PU Novi Beograd nakon što je divljao na auto-putu i zaustavljen zbog prekoračenja brzine od 117 kilometara na čas na deonici puta gde je ograničenje 80. 

Foto: Insajder/Zoran Sinko

Barbara očajna zbog Darka

Osim ovog prekršaja, Lazić je bio pozitivan na alko i droga testu, a utvrđeno je da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18. decembra 2013. godine. Folk pevač je potom kažnjen sa 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom od godinu dana. 

Sve ovo šokiralo je njegovu verenicu Barbaru koja je otkrila da im je veza u krizi. Ona je, kako otkriva izvor, očajna i sve vreme plače u stanu koji su zajedno iznajmili:

- Barbara sve vreme plače i ne izlazi iz stana. Ne može da se pomiri sa tim da je Darko ponovo priveden. Na sav glas ponavlja da je ovo bruka i da više neće da ga vadi iz problema. Iako je njihov odnos bio poljuljan, ona nije znala da je u međuvremenu Darko stavio tačku na njihovu vezu. Zapravo je Barbara sve saznala iz medija, što je strašno - priča bliska drugarica Barbare Bobak.

- Najveći problem je što je Barbara mislila da će se Darko promeniti, ali to se nije dogodilo. Nekoliko puta mu je praštala sve gluposti koje su ga zadesile, ali sada više nema snage. Pitanje je koliko će njihova veza opstati, a po svemu sudeći brzo će doći do raskida - zaključuje Barbarina dobra drugarica.

Foto: printscreen/instagram/barbara.bobak

Mislila je da im je veza u krizi, a iz medija saznala da su raskinuli... Barbara

Inače Barbara se u međuvremenu oglasila i otkrila da je njen odnos sa Darkom na pauzi.

- Tačno je da Darko i ja već neko vreme nismo u odnosu u kakvom smo do skoro bili. Trenutno jesmo na određenoj vrsti pauze i lagala bih kada bih to nazvala bilo kojim drugim imenom, jer ni nas dvoje ne znamo šta će se dogoditi u narednom periodu, kao ni kakve ćemo odluke doneti. Ono što vas molim jeste da od mene ne tražite odgovore na pitanja koje ni sama ne znam, a konkretno mislim na prošlu noć. Sa Darkom nisam bila, niti smo se čuli, i apsolutno ne znam šta se dogodilo.

Podsetimo, Darko je malo pre privođenja priznao da je emotivno razoren.

- Emotivno sam razoren. Ne znam šta ću sa sobom. Barbara mi je rekla da želi pauzu. Ljudi moji šta znači pauza ili da me ne voli vise ili da je našla drugoga. Sve sam radio za nju, menjao sam se. Povredila me je sa nekim rečima, nadam se da tako ne misli zaista. Došao sam iz Hrvatske pre tri dana, otišao sam pravo u nas stan u Novom Sadu. Ujutru se budim, zagrlim je, a ona kaže" Nemoj me dirati, treba mi prostora". Pokupio sam svoje stvari i otišao iz stana - ispričao je Darko za Republiku.

Podsetimo, Lazić priveden je zbog niza prekršaja koje je otkrila saobraćajna policija kada ga je presretač zaustavio. Pevač je priveden jutros oko 4 sata na auto-putu u Novom Beogradu.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija