• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. K.

30.04.2022

08:30

GOCA TRŽAN OTVORILA DUŠU: Ja radim dok Lena i Raša roštiljaju

ATA Images

Estrada

GOCA TRŽAN OTVORILA DUŠU: Ja radim dok Lena i Raša roštiljaju

Podeli vest

Goca Tržan Prvi maj provodi radno, a za to vreme njen muž Raša Novaković i ćerka Lena uživaju u prirodi.

Pop pevačica za praznike nastupa u Crnoj Gori sa grupom "Tap 011".

Foto: printscreen

Goca i Raša

- Prvi maj provodim radno u Budvi, nastupam s tapovcima na trgu. Moja porodica nije sa mnom, oni idu da jedu roštilj i da uživaju - kaže Goca za Informer i dodaje da joj teško pada što je za praznik razdvojena od muža i ćerke:

- Više bih volela da sam sa porodicom. Najteži deo ovog posla je to što uglavnom nismo s našima za praznike. Svi volimo da smo na okupu na neke važne datume... Ali dobro, mi jesmo van kuće, ali ipak na taj način zarađujemo novac za život.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

zdravo prijatelju je li ti slomljeno srce? Ne brini, neka ti dr. Alaba pomogne da vratiš bivšeg "Bila sam 5 godina u braku s dvoje djece i živjela sam sretno sa svojom obitelji sve dok se sa mnom i mužem nije pokvarilo što nas gotovo svaki put dovodi u svađe i svađe Bilo je sve gore u trenutku kada je moj muž podnio zahtjev za razvod. Dala sam sve od sebe da ga natjeram da se predomisli i ostane sa mnom jer ga volim svim srcem i nisam htjela izgubiti muža, sve je jednostavno bilo Nije išlo. Izašao je iz kuće i nastavio podnositi zahtjev za razvod, molila sam se i pokušavala sve, ali ništa nije uspjelo. Proboj je došao kada me netko upoznao s ovom prekrasnom, sjajnom čarolijom za magiju pod nazivom DR Alaba, koji mi je pomogao u kraj ... nikad nisam bio obožavatelj ovakvih stvari, ali jednostavno sam odlučio probati jer sam bio očajan i nisam imao izbora ... On je napravio magiju za mene i stvari su stvarno krenule kao što je obećao i moj muž se predomislio i došao kući da ostane sa mnom i djecom.I maturalnu da me više nikad ne povrijediš. živimo sretno kao što je bilo uz pomoć DR Alabe. Ako trebate pomoć, možete kontaktirati DR Apatu putem email adrese: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirati na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744......

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija