• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.04.2022

16:42

UROŠ ĆERTIĆ ISPROZIVAO KAJU OSTOJIĆ: I ja bih sređivao kuću da sam tražio 10.000 evra za trojku na Kopaniku!

Darko Cvetanović/printscreen youtube

Estrada

UROŠ ĆERTIĆ ISPROZIVAO KAJU OSTOJIĆ: I ja bih sređivao kuću da sam tražio 10.000 evra za trojku na Kopaniku!

Podeli vest

Pevačica Katarina Kaja Ostojić otkrila je za Informer da će praznike iskoristiti da sredi kuću, a njena izjava se nije svidela kaskaderu Urošu Ćertiću, pa je javno opleo po njoj

Kaja je nedavno pazarila kuću u okolini Beograda, a sada je čeka ozbiljan posao.

- Za mene nema odmora! Došla sam u Srbiju da sve završim oko kuće. Imam mnogo posla oko dvorišta, a i ceo enterijer mora da bude savršen - rekla je Kaja Ostojić za Informer.

Foto: Instagram/Kaja Ostojić

Pevačica Kaja Ostojić

Ova izjava se očigledno nije svidela kaskaderu Urošu Ćertiću, o kom prethodnih dana mediji neprestano pišu zbog navodne afere sa voditeljom "Slagalice" Marijom Veljković, a on je sada javno opleo po pevačici.

Ćertić je na svom Instagram storiju dao komentar i direktno pevačicu umešao da je navodno u lancu elitne prostitucije, tvrdeći da ona za noć uzima 10.000 evra.

Foto: printscreen instagram/ukicertic011

Uroš Ćertić javno isprozivao pevačicu Kaju Ostojić


- Naravno i ja da sam tražio i da tražim 10.000 za noć za trojku na Kopaoniku za biznis forume gradio bih i kitio. (Svet je mali) Čekaj bre, pa ja imam stan od 200.000, a nisam PR - napisao je Uroš Ćertić na svom Instagram storiju, međutim, objavu je ubrzo obrisao.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija