• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer

30.04.2022

18:10

HTELA SAM DA SE UBIJEM, BILA SAM KAO KOSTUR, ON ME JE SPASIO! Goca Božinovska progovorila o odnosu sa Sašom Popovićem i Zlatom Petrović!

Estrada

HTELA SAM DA SE UBIJEM, BILA SAM KAO KOSTUR, ON ME JE SPASIO! Goca Božinovska progovorila o odnosu sa Sašom Popovićem i Zlatom Petrović!

Podeli vest

Pevačica ispričala potresnu životnu priču, a evo ko joj se našao kada joj je bilo najgore

 Pevačica Goca Božinovska sada uživa u luksuzu, ali nije uvel bilo tako. Ona je živela jako teško po dolasku u Beograd i stan je delila sa koleginicom Zlatom Petrović.

Foto: printscreen

Zlata Petrović

- Na vratima tog stana je stajala umrlica dede, koji je umro 40 dana pre nego što smo se mi uselile. Obe smo se jako plašile i jedna bez druge nismo smele da uđemo u kuću. Jedno veče se vraćam sa nastupa u stan, a Zlata sva u suzama kaže: "Jedva sam čekala da dođeš, videla sam dedu". Teško smo tada živele, ali bilo je lepo - započela je pevačica.

- Ona i ja smo kao prst i nokat, to je prevazišlo i sestrinske odnose, ja nju poredim sa mojom decom. Ona tako kada se iznervira kaže meni u šali: "Šta više ovaj život i ovo sve, toliko smo se naradile vreme je da umiremo, vidi deca kolika su nam, unučići, šta mi više živimo". Kaže mi: "Ja znam kada umrem da ćeš mi ti doći" i ja onda krenem da plačem kažem joj ja da nije normalna i: "Šta je s tobom, ja sam tek sad u punom gasu i planiram opet da se udajem".

Njene ćerke jednom prilikom su izjavile kako svoje tajne češće odaju Zlati nego njoj, evo kako ona to komentariše.

- Pa dobro, to je negde normalno, moje ćerke mnogo vole Zlatu i drugačije se otvoriš pred nekim drugim nego pred svojom majkom. Mada one meni sve pričaju, samo što ja umem da dreknem ponekad, a Zlata im to lepo objasni - rekla je Goca, a onda je krenula da priča o odnosu sa Sašom Popovićem, koji ju je, kako kaže, spasio, nakon što ju je Zoran Šijan ostavio zbog druge žene.

Foto: ATAIMAGES

Saša Popović

- Ali bukvalno me spasio, ja sam ceo život njegov dužnik. Ne daj Bože da mu išta na ovoj zemaljskoj kugli zatreba, sto godina da ga ne čujem, on zna ja bih došla da ga ljuljam, da ga nosim, dokle god imam snage u rukama. On se prema meni poneo kao brat tada kada sam bila psihički ubijena, slomljena, htela sam da se ubijem. On je svaki dan mene zvao, doduše tad nije bio oženjen, ribice je neke dovodio. Svaki dan sam ja morala da idem kod njega na ručak da bih se ugojila, jer sam bila kao kostur. Ana neka je tad radila kod njega, kuvala je i ja ručak nisam smela da preskačem. Držao mi je predavanja, govorio je: "Prestani da se ždereš, sekiraš i plačeš". Onda mi je mnogo pomogao i oko prve pesme, prvog albuma, slikanja, sve sam uradila uz njegovu podršku. Ja njega srcem i dušom volim, on je najbolji čovek koji je ikada rođen. On se nimalo nije promenio - prisetila se Goca, a zatim otkrila da ipak više nemaju toliko prisan odnos.

- Žao mi je zbog toga. Ali tada su nam bila mala deca, mi ih skupimo, sedimo, oni se igraju. To je sad sve kud koji mili moji. Kad se vidimo, mi se lepo ispričamo, ne znači da sad treba da kafenišemo svaki dan. Bila su to lepa vremena i mi smo bili mladi, sada su deca velika, a samim tim i veći problemi, došli i unuci nema se više vremena kao nekad.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija