• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D.S.

08.05.2022

15:00

PEJA MENJA PROFESIJU, OTVARA AGENCIJU Bivši muž Zlate Petrović hoće da unovči biznis ideju i zgrne MILIONE!

Estrada

PEJA MENJA PROFESIJU, OTVARA AGENCIJU Bivši muž Zlate Petrović hoće da unovči biznis ideju i zgrne MILIONE!

Podeli vest

Popularni voditelj Zoran Pejić Peja doneo je odluku da promeni posao, a ima biznis ideju koja će ga obogatiti!

Voditelj Zoran Pejić Peja tokom svoje dugogodišnje karijere sarađivao je sa velikim imenima sa naše estrade, a sada mu je sinula ideja koja je sve iznenadila. Upoznavajući mnoge probleme kroz estradnu školu, shvatio je da je njegov poziv agencijski, te je doneo odluku da otvori agenciju za spajanje ljubavnih parova

Foto: Printscreen You Tube/Press Pretres TV GRAND

Zoran Pejić Peja

Biznis ideju je podelio sa predstavnicima sedme sile, jer kako kaže, spajanje mu ide od ruke, pa zašto ne bi unovčio svoj talenat. 

Foto: Printscreen You Tube

Zoran Pejić Peja

Rešio sam da otvorim agenciju za spajanje, vidim da mi to ide od ruke. Ko hoće da se uda, da se oženi, ja to rešavam odmah. Orkestar imam, pevače imam, voditelj, sve imam, a imam i šator- rekao je Peja prenosi Blic. 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija