• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Andrijana Milić

11.05.2022

08:30

BRANKA BLEK ROUZ BILA U VEZI SA ZEMUNCEM! Zbog njega su je priveli u operaciji "Sablja", a evo kako su se upoznali!

HIT dodatak/informer

Estrada

BRANKA BLEK ROUZ BILA U VEZI SA ZEMUNCEM! Zbog njega su je priveli u operaciji "Sablja", a evo kako su se upoznali!

Podeli vest

Branka Blek Rouz otkriva da je prvog momka imala pred kraj srednje škole i ubrzo se i udala za njega.

- Na kraju treće godine srednje škole pala sam na popravni iz fizike i bila sam kažnjena celo leto. Mogla sam da sedim samo u dvorištu kuće. Jednog dana do nas je došao tatin drug i pitao ga da me povede kod njega na selo. Jedva me je pustio. Taj tatin drug je imao sestru, koja je u to vreme imala trojicu sinova spremnih za ženidbu. U jednog od njih sam se odmah zaljubila. Bio je to Žika, moj budući suprug. Između nas nije bilo ničega, čak ni poljupca, jer sam ja vaspitana u patrijarhalnom duhu i učena da nevina uđem u brak. Udala sam se 1990. godine, tada sam imala 17 i po godina. Dve godine kasnije dobili smo sina Vladimira.

Brak nije dugo potrajao jer je Branka Žiku prevarila sa svojim, ispostaviće se, drugim suprugom.

Foto: HIT dodatak/informer

Branka Blek Rouz

- Bila sam atraktivna, svi su mi se udvarali i poneo me je taj gradski život. Prevarila sam Žiku, to sam mu i priznala i razveli smo se posle pet godina braka. Bilo mu je teško, ali mi je oprostio. Nije to zaslužio jer je dobar čovek, ali prosto nismo funkcionisali. Bez obzira na sve, mi smo i danas u kontaktu, u dobrim smo odnosima i viđamo se zbog deteta. Često se šalimo da ćemo ponovo živeti zajedno u starosti, makar kao cimeri - priča Branka, koja je ubrzo posle razvoda od Žike počela da živi sa Dobrivojem:

- On je 15 godina stariji od mene i bio je dosta iskusniji. Ja sam mu bila treća žena. Živeli smo u vanbračnoj zajednici, ali to nije dugo potrajalo jer smo se razišli kada sam bila trudna sa našim detetom, mojim drugim sinom Aleksandrom. Rastali smo se jer sam saznala da me vara. Jednom tokom svađe na ulici krenuo je da me udari, ali uspela sam da se sklonim. U tom trenutku su nam prišli inspektori u civilu i uzeli mu podatke. Tada sam pred njim bacila verenički prsten i raskinuli smo. Molio me je da se pomirimo, ali nisam htela da budem u toksičnoj vezi.

Foto: HIT dodatak/informer

Branka Blek Rouz u drugom stanju

Žestoki momak

Nakon kraha drugog braka Branka nekoliko godina nije želela da ulazi u ljubavne veze i bila je posvećena sinovima. To se promenilo kada je početkom dvehiljaditih na svom nastupu upoznala opasnog momka, čiji identitet ne želi da otkriva, i s njim otpočela strastvenu vezu.

- Nastupala sam u klubu u Beogradu kada je taj mladić došao sa svojim društvom da gleda moju tačku. Udvarao mi se celo veče i pitao me je da se vidimo. Tri meseca sam razmišljala da li da izađem s njim na kafu. O njemu sam znala samo da je sportista i da drži piceriju, pojma nisam imala da ima veze s kriminalom. Pristala sam da se vidimo, zaljubila sam se u njega do ušiju i on je bio moja velika ljubav - priča striptizeta, koja je tek kasnije saznala da je njen izabranik kum vođe "zemunskog klana" Dušana Spasojevića:

- Šokirala sam se kada sam saznala da je moj dragi u kriminalu, jer nije voleo da pije i izlazi, bio je skroz sportski tip. Dva puta sam sa njim bila na nekim proslavama, gde je sa nama u društvu bio i Dušan Spasojević, ali ja s njim nisam imala nikakvu komunikaciju. Moj momak je tražio od mene da prestanem da se bavim striptizom jer je bio ljubomoran. Nudio je da mi kupi i lokal i stan, samo da prekinem da radim. Sve sam to odbila, iako sam ga volela, i rekla mu da ću sve to sama zaraditi i mnogo više.

Tek posle njihovog raskida, u toku policijske akcije "Sablja" 2003. godine, Branka je saznala da se zabavljala sa "zemuncem". Zbog njega je bila privedena na informativni razgovor.

- Četiri i po sata su me ispitivali, a ja nisam imala pojma ni o čemu. Srećom, tokom naše veze me je držao po strani, nisam imala predstavu šta radi ni čime se bavi. Kada su policajci videli da sam čista i da nemam nikakve veze s kriminalcima, pustili su me.

Abortirala sam zbog nemaštine

Branka Blek Rouz otkriva da je početkom devedesetih morala da abortira zbog nemaštine.

- Prvog sina Vladimira na svet sam donela 1992. godine, a godinu dana kasnije sam ponovo zatrudnela sa svojim prvim suprugom Žikom. Ostala sam u drugom stanju, iako sam imala spiralu, što se dešava jednom u milion slučajeva. Bilo je ratno stanje, nemaština, Vladimir je bio mali, svi su mi govorili da abortiram i ja sam to učinila. Kasnije sam shvatila da sam počinila veliki greh, ali Bog je veliki i oprašta i najveće grehe - kaže striptizeta.

Relja je dolazio u moj klub

Branka Blek Rouz kaže da su bivši članovi nekada popularne grupe "Elitni odredi" Relja Popović i Vlada Matović bili stalni gosti u njenom klubu.

- Dok sam držala klub na Slaviji, Relja i Vlada su mi bili stalni gosti. Tada su još bili u grupi i mogu vam reći da su divni momci, nikada nisu pravili nikakve probleme - priča Branka.

Mimi Mercedez je radila kod mene kao striptizeta

Branka Blek Rouz kaže da je Mimi Mercedez, pre nego što je postala poznata reperka, kod nje jedno vreme radila kao striptizeta.

- Bilo je to davno, pre više od deset godina. Mimi je došla sa jednom drugaricom i njih dve su igrale zajedno, tako da, pre nego što je postala poznata reperka i uplovila u muzičke vode, nastupala je kod mene u klubu.

5 LEKSIKONSKIH PITANJA:

* Omiljena knjiga?
- "Srećan je ko ume da voli", Herman Hese.

* Idol iz detinjstva?
- Žarko Laušević.

* More ili planina?
- More, definitivno. Planine ne volim, a na moru bih mogla da živim.

* Šta te najviše iznervira?
- Nepravda i laž. Ludim zbog te dve stvari.

* Omiljeno jelo?
- Sve volim da jedem, naročito specijalitete od mesa.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija