• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. M.

12.05.2022

07:20

VELIKI SAM MESOJED, POJELA SAM ZMIJU, ZEBRU NOJA I KROKODILA! Ceca se pohvalila raznovrsnim menijem koji je degustirala!

Insajder/Pixabay

Estrada

VELIKI SAM MESOJED, POJELA SAM ZMIJU, ZEBRU NOJA I KROKODILA! Ceca se pohvalila raznovrsnim menijem koji je degustirala!

Podeli vest

Ceca Ražnatović (48) kaže da ne može da zamisli dan bez mesa

Najveća balkanska zvezda priča da je posle svinjetine, piletine i junetine prešla na egzotičnije meso.

Foto: Foto: G.T.

Voli meso i ne krije to... Ceca Ražnatović

- Veliki sam mesojed! Jela sam meso raznih divljih životinja. Probala sam zmiju, zebru, noja, ajkulu, krokodila... Jedino što nikad nisam mogla ni da probam su puževi. Kad se setim kako izgledaju, stvarno ne mogu... - kaže Ceca.

Zna da kuva

Iako je veliki gurman, pevačica ne zalazi u kuhinju.
- Ne volim da kuvam, niti da idem na pijacu, iskreno. Mislim da dovoljno doprinosim porodici, da ne moram i to da radim. Mada, znam da kuvam! Ja sam sa juga, tamo svaka žena mora da zna sve poslove da radi. I sestra i ja smo sve to naučile, ali lagala bih kad bih rekla da i danas kuvam. Prosto, ne uživam u tome, niti me to interesuje. Ali da moram, kuvala bih, naravno - kaže Ceca i dodaje da nijedan njen bivši nije zalazio u kuhinju.
- Nisam imala nijednog muškarca koji miriše na zapršku - kaže folk diva, koja je nedavno raskinula jednogodišnju vezu s Bogdanom Srejovićem.

Ražnatovićeva napominje da je prošlo vreme u kom je žena morala da bude dobra domaćica da bi se udala:

Foto: Instagram/craznatovic_official

Jedna kuva, druga degustira... Lidija i Ceca


- Ne definiše ženske kvalitete samo činjenica da zna dobro da zavije sarmu i skuva pasulj. Danas svako može da se uda, ali bitno je taj brak negovati i održati, a to se sigurno ne radi pohovanim mesom i masnom supom!

Sestra je najbolja


Folk divu pitali smo da li su bolji kuvari muškarci ili žene.
- Pa ne znam... Tu je zapravo reč o ljubavi. Hrana je ukusna ako je spremaju ljudi koji vole da kuvaju - kaže Ceca i dodaje da se u njenoj vili u Ljutice Bogdana varjače najčešće lati njena sestra Lidija, koja je zadužena za bogate trpeze tokom velikih praznika kad se okupi cela familija:
- Moja sestra je zadužena za trpezu. Ja se tu mnogo ne mešam, jer ono što ne znate prepustite onima koji znaju. Nije teško naučiti, ali kada to neko bolje zna, ja joj se poklonim, kažem joj svaka čast i hvala!
 

Nosi torbu od 3.500 evra

Ceca se na snimanje "Zvezda Granda" pojavila u belom - nosila je čipkasti korset, sako, šorts i šešir, koje je uklopila sa bordo čizmama. Mnogima je za oko zapala Cecina torba poznatog brenda, koja košta 3.500 evra.
- Izgledaš top u belom, da li to sluti na nešto lepo? - pitali su fanovi Cecu, a ona se samo nasmejala.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija