• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.05.2022

14:44

SEKA ALEKSIĆ NAPRAVILA LOM U NEGOTINU! Pevačica oduševila publiku

Promo

Estrada

SEKA ALEKSIĆ NAPRAVILA LOM U NEGOTINU! Pevačica oduševila publiku

Podeli vest

Popularna pevačica Seka Aleksić, nastupala je u Negotinu gde je napravila lom, publika je pevala svaku njenu pesmu od prvog do poslednjeg takta

Gde ona zapeva, zemlja se trese. Folk diva Svetlana Seka Aleksić je pevala sinoć u Negotinu, a publici se nije video kraj.

Foto: Zoran Sinko

- Dobro veče, Negotin! Srećna sam što imam ovako sjajnu publiku. Hoćemo da večeras napravimo veče za pamćenje? - kazala je Seka na samom početku nastupa.

Folk diva se pojavila u elegantnom izdanju, bila je odlično raspoložena, dok su se tokom noći nizali njeni hitovi kao i hitovi sa novog albuma”Bioskop”. Ovogodišnja manifestacija “Dani meda i vina ” biće upamćena po koncertu fokl zvezde i time da je oboren rekord po broju posetilacac. Preko 20.000 ljudi pojavilo se na Sekinom koncertu. Uostalom snimak koji je Seka podelila na svojim društvenim mrežama najbolje svedoče u kakvom je transu publika bila dva sata za vreme Sekinog nastup.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JA

pre 1 godinu

Kako mrzim kada na koncertu pevac mrtav hladan pusti publiku da peva skoro celu pesmu.Aman bre ljudi,placeni ste da pevate , a ne da vama publika peva….3-4 reci da se cuje publika ok,ali to je maksimum.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija