• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

15.05.2022

11:43

BIO JE OŽENJEN KADA JE IMAO 21 GODINU, NAKON ČEKA SE BRZO RAZVEO! Malo ko zna da Mile Kitić ima ćerku iz prvog braka

Žarko Radovančev

Estrada

BIO JE OŽENJEN KADA JE IMAO 21 GODINU, NAKON ČEKA SE BRZO RAZVEO! Malo ko zna da Mile Kitić ima ćerku iz prvog braka

Podeli vest

Malo ko zna da je Mile Kitić bio oženjen pre Marte Savić i da iz te zajednice ima ćerku Sanju koju javnost ne poznaje i ona živi u Nemačkoj

Popularni pevač Mile Kitić sa Martom Savić decenijama je u skladnom braku i imaju jednu naslednicu Elenu Kitić, koji svi dobro poznaju.

Naime, malo ko zna da je Mile pre Mare bio u braku sa Bosiljkom sa kojom ima ćerku Sanju, pevač se oženio kada je imao svega 21 godinu a razveo se 1983. godine.

Foto: ATA Images

Elenu Miletova familija i ne viđa, ali je njegova naslednica iz prvog braka Sanja kao mlađa dolazila. Ekipa Kurira posetila je mesto 2021. godine, gde smo porazgovarali s Miletovim bratom Nemanjom Kitićem.On je pomogao svom mlađem bratu kad su im roditelji bili u Americi tako što je uzeo starateljstvo nad njim i odškolovao ga.

- Dolazim ja kući jedno veče, a moja supruga plače. Kaže, Mile ostavio pismo, otišao je od nas. Nije prihvatio što sam ja rekao da muzika ne može da bude zanimanje, da mora na fakultet, pa je pobegao. Imao je jedan hotel, ali Mile nije imao ličnu kartu i zbog toga nije mogao da uzme sobu. Otišao sam kod svog drugara u SUP i kažem mu o čemu se radi i tako se vratio Mile - pričao je folkerov stariji brat.

- Kasnije, on se oženio, dobio ćerkicu Sanju i otišao je kod roditelja u Ameriku. Bilo je njemu fino tamo, ali se vratio, ipak nije to naše područje. Možeš tamo pevati i zaraditi pare, ali nije to to. Bio je tamo jedno vreme sa suprugom Bosom i ćerkom. Vratio se i pridružio se Južnom vetru, koji je tada već bio ozbiljna muzička kuća. Posle je otišao u Beograd - prisetio se Nemanja 2021. godine.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija