• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

17.05.2022

15:08

DOMOVI IZ SNOVA! Ove poznate ličnosti žive u pravom raskošu! Zavirite u domove ovih dama!

Insajder

Estrada

DOMOVI IZ SNOVA! Ove poznate ličnosti žive u pravom raskošu! Zavirite u domove ovih dama!

Podeli vest

Mnoge javne ličnosti Mnoge poznat ličnosti žive u pravom raskošu i uživaju u luksuzu, bogatstvu, i svim materijalnim dobrima, a za svoje stanove su izdvojili veliku svotu novca kako bi sve bilo kao iz bajke, a evo kako izgledaju domovi Viki Miljković, Lidije Vukićević, Dragane Kosjerine, Stanije Dobrojević i Zorane Jovanović

Mnoge javne ličnosti su iskoristili to što su zaradili veliki novac tokom karijere da za sebe i svoju porodicu obezbede dom iz snova. Neki su kuće gradili od temelja, neki kupovali već sređenu nekretninu, dok su neki od njih renovirali i pravili po svom ukusu.

Viki Miljković

 

 

Pevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške investirali su pre par godina u stanove u elitnom naselju Beograd na vodi, te je tako započela i novi biznis. Nakon što je prodala kuću na Bežanijskoj kosi, Viki se uselila u ograman stan u jednoj od dve kule u ovom kompleksu. Viki je u svoj stan popela i džakuzi na terasu, a kako su stanovi izuzetno luksuzno opremljeni, procenjuje se da je pevačica iskeširala 1.500.000 evra.

Lidija Vukićević

 

Glumica Lidija Vukićević često sa svojim fanovima deli fotografije iz svog doma. Naime, u prelepom stanu poznate glumice dominiraju svetle boje, a drvo i nameštaj od pletenog pruća, ukrašeni sitnim detaljima i biljkama podsećaju na luksuzne domove iz predstižnih časopisa o enterijeru doma. Da se isplatilo truda i novca govori činjenica da mnogi kometarišu da je njen sta "najlepši stan srpske javne scene".

Dragana Kosjerina

 

 

Jedna od najlepših srpskih voditeljki definitivno je Dragana Kosjerina. Šarmantna lepotica osvojila je srca mnogih stasom, elokventnošću i stavom, a ona vešto krije svoju privatnost od javnosti i medija. Ipak, na njenom Instagram profilu imamo prilike da zavirimo u njen komforni stan, a on je o njoj otkrio mnogo.

Dragana je uredila svoj životni prostor tako da bude funkcionalan i moderan, ali i da svaki kutak odiše udobnošću.

Stanija Dobrojević

Starleta Stanija Dobrojević posle nove godine uselila se sa dečkom Markom Markovićem u novi stan u Rumi za koji je iskeširala oko 144.000 evra.

Reč je o penthausu koji je opremila po svojoj želji, ispunivši i sebi, ali i dečku, sve ideje - od onih slatkih i praktičnih, do onih prilično "bezobraznih".

Naravno, ovo poslednje se odnosi na spavaću sobu, u kojoj je Stanija na velikom delu plafona dala da se ugradi ogromno ogledalo. Stanija je na društvenim mrežama sa pratiocima podelila neke delove stana, a mnogi su se oduševili njenim ukusom.

Zorana Jovanović Zorannah

Foto: Youtube printscreeen/zorannah

Zorannah

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah retko boravi u stanu budući da zbog prirode posla često putuje. Ona je po najnovijim trendovima sredila svoju nekretninu, što su svi imali priliku da vide na društvenim mrežama. Pretežno u njenom domu vlada srebrna boja, a postavila je i luksuzni nameštaj.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17