• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer/M.K

18.05.2022

15:25

PORED NAJVEĆE TRAGEDIJE KOJU JE DOŽIVELA IPAK JE VELIKI PROFESIONALAC U SVOM POSLU! Milica Pavlović se odlučila na ovaj korak

Privatna arhiva

Estrada

PORED NAJVEĆE TRAGEDIJE KOJU JE DOŽIVELA IPAK JE VELIKI PROFESIONALAC U SVOM POSLU! Milica Pavlović se odlučila na ovaj korak

Podeli vest

Pevačica Milica Pavlović, nedavno je izgubila svoji baku koja joj je bila najveća podrška u životu, ali se ipak odlučila da obraduje jednog maturanta

Milica Pavlović, nedavno je izgubila svoju najveću životnu podršku, baka Radu. Pevačica je i pored najveće tragedije u svom životu odlučila da usreći jednog maturanta.

Izvor blizak Milici otkrio je da je pevačici veoma teško pao gubitak bake uz koju je odrasla, s obzirom na to da joj je i deka Vladimir preminuo pre godinu i po dana, te je ostala bez dve voljene osobe u kratkom periodu.

Foto: printscreen instagram

Milica sa bakom Radom

Međutim, Pavlovićeva je smogla snage, uprkos bolu koji ne prestaje, da nastavi sa planovima i obavezama od ranije, a među njima je i obećanje da će maturantu u Banjaluci biti pratilja.

- Milica je otputovala u Banjaluku gde će biti pratilja Srđanu Adamoviću, učeniku Elektrotehničke škole. Ona će biti na visini zadatka, kao i inače, i potrudiće se da mu ulepša ovo posebno veče, kao što je i obećala - rekao je izvor blizak pevačici za Telegraf.

Podsetimo, početkom maja ona je objavila je na svom Instagram nalogu video u kojem je saopšteno ko je srećni banjalučki maturant koji će imati priliku da popularnu pevačicu povede na svoju matursku zabavu kao pratilju.

- Stvarno neverovatan osećaj za mene, bavim se košarkom, profesionalni sam košarkaš. Nemam reči - poručio je Srđan nakon izvlačenja.

Srđan je dodao da je pod utiskom, kao i da su svi navijali za njega.

- Milice, volim te. Stvarno mi je drago što ću te upoznati - poručio je Srđan tada.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU" U KOJOJ JE GOST KAĆA ŽIVKOVIĆ:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17