• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

21.05.2022

07:20

PLJUŠTI LOVA NASLEDNIK DIREKTORA "GRANDA" I PEVAČICE SE OPARIO Popovićev sin na svadbi zaradio više od 100.000 evra

HIT dodatak/informer

Estrada

PLJUŠTI LOVA NASLEDNIK DIREKTORA "GRANDA" I PEVAČICE SE OPARIO Popovićev sin na svadbi zaradio više od 100.000 evra

Podeli vest

Sin Saše Popovića i Suzane Jovanović, Danijel, zaradio je na svadbi više od 100.000 evra!

Na venčanju naslednika bivšeg direktora "Granda" i folk pevačice okupio se sam estradni vrh, koji se pokazao kao veoma galantan.

Lova do krova

Na veselju u poznatom beogradskom restoranu bilo je 200 gostiju i svi redom su mladencima poklonili debele koverte.

Foto: Informer

Poznati na venčanju sina Suzane Jovanović i Saše Popovića

- Bio sam na svadbi i odlično se proveo! Odneo sam kovertu u koju sam stavio 500 evra. Sramota bi me bilo da nekome ko je dugo na estradi odnesem manje, ipak oni zarađuju ogromnu lovu. Pričao sam s kolegama, svi su se odlučili za novac. Nisam video nijedan poklon... Siguran sam da su najveće zvezde donele i više od 2.000 evra. S obzirom na to da je bilo 200 gostiju, zaradili su više od 100.000 evra - priča pevač koji je prisustvovao glamuroznoj svadbi, ali je insistirao na anonimnosti.

On se dan posle venčanja čuo sa Danijelom i Tijanom. Muzičar otkriva da su mladenci prve bračne noći brojali novac:

Foto: printscreen

Tijana i Danijel

- Pozvao sam ih da vidim da li su zadovoljni kako je sve prošlo. Rekli su da su umorni, ali presrećni, kao i da su do ranih jutarnjih sati brojali pare... Znam da su od Suzane i Saše na poklon dobili stan od 150 kvadrata u novom luksuznom naselju koje Popović gradi sa poslovnim partnerima na Bežanijskoj kosi. Sad imaju novca da ga srede od poda do plafona.

Odlična žurka

Danijel i Tijana venčali su se u četvrtak u restoranu, dok su crkveno venčanje odložili za leto. Goste je na svadbi zabavljao "Majami bend", ali su se i brojne zvanice dohvatile mikrofona. Kad je Lepa Brena zapevala "Hajde da se volimo", cela sala je skočila na noge i uhvatila se u vozić. Atmosferu je zagrejala i Ana Bekuta, kao i Snežana Đurišić, koja je sve vreme grlila i ljubila Suzanu i Sašu. Ceca Ražnatović je đuskala, a kada se umorila, zasela je sa Brenom i ćaskala.

Saša kitio muziku novčanicama od 100E

Saša Popović je bio toliko raspoložen da je celu noć kitio muziku. On im je na nekoliko minuta davao novčanice od 100 evra. I drugi gosti su bili galantni, pa su častili muzičare.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija