• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K.

21.05.2022

14:03

EVO KO JE OD POZNATIH BIO NA SAHRANI IGORA STAROVIĆA! Ova pevačica se sve vreme gušila u suzama! (FOTO)

ATA Images

Estrada

EVO KO JE OD POZNATIH BIO NA SAHRANI IGORA STAROVIĆA! Ova pevačica se sve vreme gušila u suzama! (FOTO)

Podeli vest

Pevač Igor Starović preminuo je u utorak u 56. godini, a danas je sahranjen na beogradskom groblju "Lešće"

Igora Starovića su na večni počinak ispratile mnoge poznate ličnosti, među kojima su bili:  Milan Đurđević i Sara Ranđelović, Filip Žmaher, Zorana pavić i mnogi drugi.

Zorani Pavić je teško pao gubitak kolege, a pevačica se sve vreme gušila u suzama.

Foto: ATA Images

Pevačica Zorana Pavić na sahrani Igora Starovića

Voditeljka Dragana Katić nije se pojavila na sahrani Starovića, iako su pre skoro tri decenije bili u velikoj ljubavi i nakon čega su ostali u prijateljskim odnosima. Dragana se oglasila za Informer.rs i otkrila razlog.

- Nisam došla jer nisam u Beogradu. Pre 27 godina smo bili u ljubavi. Mnogo stvari se desilo i u Igorovom, i u mom životu u međuvremenu. Zbog toga što sam ja javna ličnost ne želim da uzimam prostor ljudima koji su poslednjih 20 i kusur godina obeležili njegov život i bili sa njim. Ako žele da imaju medijski prostor, treba da ga imaju. Pamtiću ga u najlepšem mogućem sećanju - rekla nam je Dragana Katić.

Podsetimo, Igor Starović preminuo je u utorak na Drugoj hirurškoj klinici u 56. godini. Muzičaru je pukla aorta, a borba za njegov život trajala je pet dana. U jednom trenutku Igor se osetio bolje, ali je kasnije ipak preminuo. Igor se proslavio u bendu "Divlji kesten" u kom je proveo 10 godina.Grupa je nastala 1992. godine za vreme rata i odmah su postali miljenici publike. Snimili su pet albuma iza kojih su ostali veliki hitovi: "Suze krijem, same teku", "Ti si moja muzika", "Kristina", "Zorane, Zorane", "Nataša", "Gori, gori, srce moje".  

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija