• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

22.05.2022

09:02

MIROSLAV ILIĆ ZA DLAKU IZBEGAO UŽASNU TRAGEDIJU?! Srušila se bina nakon nastupa, četiri osobe povređene - oglasio se pevač!

Estrada

MIROSLAV ILIĆ ZA DLAKU IZBEGAO UŽASNU TRAGEDIJU?! Srušila se bina nakon nastupa, četiri osobe povređene - oglasio se pevač!

Podeli vest

Pevač Miroslav Ilić za dlaku je izbegao stravičnu nesreću na jednom nastupu, prenose mediji

Naime, Miroslav Ilić je pre nekoliko godina nastupao u Istočnom Sarajevu, povodom obeležavanja Dana Republike Srpske, a kako se navodi, on je imao samo sreću da ne nastrada jer je nakon koncerta odmah krenuo za Beograd.

Foto: Informer/Marko Đoković

Pevač Miroslav Ilić

Naime, kako se dalje navodi, bina se urušila i tom prilikom povredila četvoro ljudi, nakon čega se pevač oglasio.

Odmah posle koncerta krenuo sam za Beograd. Nedugo potom javili su mi da se srušila bina, ali nisu znali da mi kažu zbog čega. Još ne znam šta se tačno desilo - rekao je tada Miroslav, prenosi Svet.

Podsetimo, Miroslav Ilić je podneo tužbu protiv bivše ljubavnice Mirjane Antonović za povredu tajne postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznela detalje slučaja suđenja.

Dragi moji prijatelji, danas sam se osećala kao da sam izdala nacionalne tajne Srbije... U stvari me je Miroslav Ilić optužio da sam vam izdavala tajne zbivanja na sudu povezano sa njim. Ovo malo istine već godinama kruži po društvenim mrežama. Od trenutka kada nas je sud obavestio da ne pričamo o sudskim događajima, ja nisam vama ništa iznosila. Poštujem Srpsko sudstvo i zbog toga se pridržavam njihovih instrukcija - napisala je Mirjana nedavno na društvenim mrežama, pa dodala:

Foto: printscreen

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić

Nije mi samo jasno šta je posebno u ovom slučaju sa Miroslavom da bi bilo tako tajanstveno? (U Americi su ove vrste tužbi otvorene i medijama i narodu). Mnoge žene i deca su u sličnoj situaciji. Ispaštaju zbog zakona koji ne obavezuje roditelje na DNK analizu, povezano sa utvrđivanjem očinstva i materinstva. Moje mišljenje je da svi treba da znamo šta se dešava iza zatvorenih vrata, da bi izmenili zakone koji su zastareli. Zbog ovakvih tajni se većina naroda nađu zateknuti kad saznaju da je i sudstvo bezmoćno da naredi DNK analizu. Devin i ja smo godinama bili javna tajna zbog toga što su pojedinci uspevali da sakriju istinu i suzbiju medije. Pitanje je da li želimo i dalje da živimo u mračnom dobu ili da pređemo u dvadeset i prvi vek??? Voli vas vaša Mirjana - dodala je Mirjana Antonović nedavno na svom Fejsbuk profilu.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 1 godinu

Interne kvalifikacije iz samouptavljanja. Svi se u sve razumeju, a nemaju ni pola osnovne škole. Bruka. Angažuju ih jer su jeftniji. A posle kad se desi nesreća svi se prave blesavi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija