• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Milica Kokotović

22.05.2022

11:51

PREDALA PAPIRE ZA RAZVOD PA SE OGLASILA! Ivana Šašić za Informer: Prevario me je i sa tim će morati da živi!

printscreen/tanjug

Estrada

PREDALA PAPIRE ZA RAZVOD PA SE OGLASILA! Ivana Šašić za Informer: Prevario me je i sa tim će morati da živi!

Podeli vest

Pevačica Ivana Šašić predala papire za razvod braka, a sada se oglasila za Informer.rs i otkrila detalje

Pevačica i bivša zadrugarka Ivana Šašić za Informer.rs otkrila je da je predala i potpisala zahtev za razvod braka. Pevačica se osvrnula na svog, uskoro bivšeg, supruga i dodala kako se oseća nakon svega.

Foto: Printscreen You Tube

- Sve sam već rekla i sve je tacno što se pisalo. Sve što sam imala rekla sam mu. Možeš izgubiti  ljubav, možeš prevariti, sve je to u današnje vreme postalo normalo. Ali kada prevariš i izgubiš najboljeg prijatelju na svetu kojeg si imao, sa tim on mora živeti.Vreme će mu pokazati - rekla nam je Ivana, pa dodala:

Foto: Printscreen You Tube/Zadruga Official

- Prevariš se da i oprostiš, ali izdaja nikada. Meni je čist obraz mirna savest - dodala je Ivana Šašić za naš portal.

Podsetimo, Ivana je obavestila javnost da ju je muž prevario sa jednom starijom damom iz Šapca, medicinskom sestrom, i da se razvodi. Iako je nakon toga rekla da mu je oprostila, pevačica je ipak odlučila da stavi tačku na svoj brak.

Sve što se desilo, desilo se. Ja Bojana neću da pljujem i ne ću o njemu ružno priča. On je još tu. Nalazimo načine da razgovaramo, da se pomirimo. Videćemo šta će biti. Nisam rekla "ne" i "nikad". Pogrešio jeste, greše mnogi, e sad da li je neko spreman da o tome priča i da prizna svoju grešku ili ćuti pa sakriva pod tepih - rekla je Ivana tada u emisiji "Grand magazin".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tijana

pre 1 godinu

Kakve veze sto je starija?! Bilo bi joj lakse da je mladja?! Pa i ona je starija od njega!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija