• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/M.K

23.05.2022

08:20

IMALA INTIMNI SNIMAK, KOJI JE CEO REGION VIDEO! Sada je objavila snimak sa citatom Jovane Jeremić i objasnila u kakvom je odnosu sa mužem

Estrada

IMALA INTIMNI SNIMAK, KOJI JE CEO REGION VIDEO! Sada je objavila snimak sa citatom Jovane Jeremić i objasnila u kakvom je odnosu sa mužem

Podeli vest

Pevačica Sanja Stojanović, tokom učešća u Zvezdama Granda imala veliki mediski skandal, u javnosti je izašao njen intmni snimak sa bivšim dečkom, nakon toliko vremena i spetkarenja, pevačica je objavila snimak sa svojim suprugom gde citira Jovanu Jeremić i pokazala u kakvim su odnosima

Sanja Stojanović, proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezda Granda", u kojem je uspela da se plasira u finale i dobije ugovor sa Grand Produkcijom. 

Pevačica, zvanično nije ni dobila ugovor a već je imala veliki mediski skandal. Dok je trajalo takmičenje, u javnosti je dospeo snimak kako Sanja ima intimne odnose sa bivšim dečkom.

Foto: printscreen instagram/sanjastojanovic

- Nisam bila spremna da se u tom trenutku nosim sa tim stvarima. Sada mi nije problem da o tome nešto kažem, prokomnetarišem, tada bi je to bio takav tabu. Tada sam imala samo 20 godina. Nezrelost i neiskustvo je učinilo svoje, a sa 30 i kusur godina se drugačije razmišlja - rekla je Sanja za "Espreso" prošle godine kada se nakon višegodišnje pauze vratila na muzičku scenu.

Nedugo nakon muzičkog povratka Sanja se razvela od supruga, a nedavno je odlučila i da se pomiri sa njim. Sada je objavila kako njen muž izgleda u smešnom klipu na Tiktoku na kojem je imitirala Jovanu Jeremić kada priča o mužu.

Sanja je nedavno, gostujući na jednoj televiziji, ispričala kako se "izblamirala na jednoj proslavi punoletstva"

- Jednom mi se desila jako neprijatna situacija. Pevala sam u Aranđelovcu na punoletstvu. Napucala sam se, sa sve onim praćkama na grudima. Čovek koji je pravio rođendan kćerki je pop. Kada sam videla među gostima sve popove u mantijama, a ja sa crnim praćkama, osećala sam se kao sotona. Ne znam da li da vučem suknju dole ili da praćke skinem. Gospodin je tražio mikrofon od mene i počeli su da pevaju molitvu. Bilo me je sramota tako obučenu i da se prekrstim. Otišla sam do auta, gde imam ful garderober, uljudila sam se. Nije bilo to što sam očekivala, ali sam se izvukla - uz osmeh se prisetila Sanja.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija