• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G. Todorović

26.05.2022

22:17

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPADNUTA NA NASTUPU! Žena je udarila, ona zapretila: HOĆETE DA SIĐEM DA VAM POLOMIM ZUBE?! (VIDEO)

Informer.rs

Estrada

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPADNUTA NA NASTUPU! Žena je udarila, ona zapretila: HOĆETE DA SIĐEM DA VAM POLOMIM ZUBE?! (VIDEO)

Podeli vest

Marija Šerifović večeras je nastupila u jednom tržnom centru, a tom prilikom zadobila je ozbiljnu povredu kada ju je napala nepoznata žena

Pevačica je započela nastup u jednom tržnom centru na Avali, a njeni fanovi bili su oduševljeni činjenicom da je vide. Šerifovićeva je počela nastup velikim hitovima, a to je još više okupilo masu.

Foto: Informer.rs

Marija Šerifović

- Marija je u jednom trenutku sišla u publiku da se fotografiše s decom, a nepoznata žena ju je napala da se fotografišu i tom prilikom je pevačicu udarila u ruku telefonom. Povreda koju je Marija zadobila, po svemu sudeći nije naivna, ona se u nekoliko navrata žalila na bolove, pa će morati na pregled- otkrio je izvor koji se zadesio u tržnom centru i dodao da se Marija nakon toga obratila ženi:

- Ovo nije bilo u redu! Šta mislite da ja sada siđem sa bine i vama polomim zube?- besno je pitalal Marija.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija