• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

27.05.2022

14:28

PRVO LETOVANJE SA ĆERKOM UMALO PROPALO! Luna i Marko upali čoveku u sobu u tri ujutru

Printscreen/You Tube

Estrada

PRVO LETOVANJE SA ĆERKOM UMALO PROPALO! Luna i Marko upali čoveku u sobu u tri ujutru

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković otputovali su prvi put sa ćerkom na more u Turski gde su imali neke probleme koje su brzo rešili i sada svakodnevno kače slike sa putovanje i pokazuju koliko uživaju

Luna Đogani i Marko Miljković, otišli su na prvo letovanje sa ćerkom Miom u Tursku u Alanju. Ipak, od samog dolaska na aerodrom imali su problema, zbog čega su umalo zakasnili na avion.

Foto: printscreen

Luna uživa sa ćerkom na plaži

- Već je haos, kasnimo na let. Sad je 16 i 15h, a u 16 i 25h je let - počeo je Marko, a Luna je dodala da kasne ne svojom krivicom.

- Nismo mi krivi, mi smo stigli na vreme. Gužva je bila dole, ne može Mia sama da se čekira, mora prvo mama da se čekira, pa onda beba - rekla je ona.

Ipak, stigli su na vreme da uđu u avion, ali su dugo putovali.

Foto: printscreen

- Nije bilo lako. Putovali smo više od deset sati. Imali smo presedanje, dva leta. Čekali smo tri sata u Istanbulu na aerodromu, pa presedanje za Antaliju, pa odatle dva sata kolima do Alanje. Ali beba je bila super. Druge su plakale u avionu, a Mia je jedan let prespavala, a drugi let se igrala, zezala se. Kad je avion ubrzavao, malo se uplašila - rekla je Luna.

Kada su sleteli u Tursku Marko je imao problem, jer njegov kofer sa opremom nije poslat tamo.

Foto: printscreen

Pored toga, još jednu neprijatnost su imali kada su ih u hotelu poslali u pogrešnu sobu.

- Posle svega toga su nas u tri ujutru poslali u sobu gde je čovek uveliko spavao - rekla je Luna.

Luna i Marko su na odmor poveli i dadilju, jer su, kako kažu, u Tursku otišli i da bi radili.

- Imamo pomoć, poveli smo i bebi siterku na letovanje. Beba trenutno spava. Nismo došli ovde na odmor, već i da radimo - rekao je Marko.

Foto: printscreen

A bebin prvi ulazak u vodu bio je zanimljiv. Luna se pohvalila prvim kupaćim kostimom svoje ćerke, a kako bi je zaštitili od sunca, na glavu su joj stavili kapu.

- Prvi put je ušla u more, oduševila se - rekli su Miljkovići, a potom podelili snimak Mijinog prvog kupanja.

Po svemu sudeći, devojčica je bila oduševljena i sve vreme se smejala.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija