• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

31.05.2022

11:00

VIKI POTVRDILA DA JE GOTOV STAN ZA CECU: Kumi sam spremila nešto posebno! (VIDEO)

informer.rs

Estrada

VIKI POTVRDILA DA JE GOTOV STAN ZA CECU: Kumi sam spremila nešto posebno! (VIDEO)

Podeli vest

Viki Miljković prava je poslovna žena, i posle muzičke karijere, ali i posla člana žirija u "Zvezdama Granda", sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom uveliko se bavi rodajom nekretnina

Viki se sinoć pojavila na velikoj Informerovoj žurki i ekskluzivno nam otkrila da li je Nemanji Gudelju prodala stan u Beogradu na vodi, o čemu se proteklih dana mnogo pisalo:

Foto: Informer

Viki i Anastasija uživale na Informerovoj žurki

- Priča se, svašta se priča - počela je Viki kroz osmeh, i nastavila:

Foto: Insajder

Priča se da je kupio stan u Beogradu na vodi... Nemanja Gudelj sa bratom Dragim

- Ne mogu da potvrdim, dosta javnih ličnosti je kupilo stan preko nas na naše veliko zadovoljstvo, ali mi čuvamo poverenje svojih klijenta i ne bi bilo lepo da istaknem bilo koga. Na naše veliko zadovoljstvo mnoge javne ličnosti nam poklanjaju pažnju. Tu je mnogo javnih ličnosti iz sveta muzike, sporta, glumci i dijaspora- kaže Viki i otkriva da li je i kumi Svetlani Ceci Ražnatović prodala stan:

Foto: informer.rs

Kuma joj pripremila luksuzan stan... Ceca

- A za Cecu imam nešto posebno, ali to je između nje i mene i ja to ne bih da otkrivam- izjavila je pevačica koja je progovorila i o sinu Andreju na kog je veoma ponosna.

Šta je sve pevačica još kazala pogledajte u videu:

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

veseli se srpski rode .. saad kad pocnu da vas doje .. srpske majke . .

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija