• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

31.05.2022

13:18

SLOBU ĆU VIDETI, DUGA JE NOĆ! Šok intervju Kije Kockar, prozvala one što mrze Natašu i na kraju pala u zagrljaj Ivici Dačiću! (VIDEO)

printscreen

Estrada

SLOBU ĆU VIDETI, DUGA JE NOĆ! Šok intervju Kije Kockar, prozvala one što mrze Natašu i na kraju pala u zagrljaj Ivici Dačiću! (VIDEO)

Podeli vest

Kristina Kija Kockar sinoć se prvi put pojavila na istom mestu kao i Sloba Radanović od kada se njen bivši oženio Jelenom Đuričanin

Pevačica Kija Kockar je sinoć blistala, a kako je odmah rekla, ne ispoštuje često sve žurke medija, ali Informer uvek. A sa novinarima naše kuće uvek je u dobrim odnosima, makar privatnim, ukoliko ne poslovnim.

Foto: informer

Nije videla Slobu na početku, ali kasnije... Radanović i Kija Kockar

Kija je za Informer.rs na početku žurke otkrila i da li je videla Slobu Radanovića, ali je videla nekog ko im je blizak:

- Slobu nisam videla, videla sam Leku, našeg menadžera. A Slobu nisam videla, možda ću ga videti posle, duga je noć - kazala je Kija koja se sinoć nasšal u društvu vrsnih pevača i dragih kolega:

Foto: Informer

Kolege joj zavide... Nataša Bekvalac

-  Super mi je ekipa, Saša MAtić je tu, Aco Pejović, Miroslav Ilić, Mira Škorić. A dok je Nataša Bekvalac pevala videla sam veliku sujetu među ljudima. Žena peva, niko neće da tapše.A svi volimo njnene pesme, znam koliko je ljudi na njenom nastupu i onda kada vidiš ove da izigravaju velike zvezde...Krivo mi je bilo zbog toga i nataša super si i volim te -kazala je Kija, a nakon toga prišao joj je Ivica Dačić, predsednik Skupštine i zagrlio je.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija