• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D.S.

01.06.2022

10:16

ŠOKIRANA IZNENAĐENJEM PRED SVADBU Kaća Grujić otkrila detalje sa devojačke večeri, evo šta su joj spremili!

Instagram/printscreen

Estrada

ŠOKIRANA IZNENAĐENJEM PRED SVADBU Kaća Grujić otkrila detalje sa devojačke večeri, evo šta su joj spremili!

Podeli vest

Pevačica Katarina Grujić 2. juna pravi veliku svadbu sa fudbalerom Markom Gobeljićem.

Sad je za Blic otkrila šta je prethodilo svadbenom veselju, što ju je ostavilo bez teksta.

Foto: printscreen instagram

- Bilo je prelepo to što mi se desilo. Rođena sestra mi je organizovala devojačko veče, bila je na visini zadatka. Došli su svi po mene ogromnom limuzinom, vozili smo se po Beogradu, moje drugarice i ja smo pile šampanjac, sve je bilo ful - kazala je na početku Katarina Grujić.

Foto: Printscreen

- E, onda je usledilo pravo iznenađenje. Odveli su me u jednu kuću, koju su pre toga iznajmili. Dekoracija, hrana, piće, svega je bilo, sve su dekorisali divno - navela je nekadašnja učesnica "Zvezda Granda", a iznenađenje ju je, kako ističe, ostavilo bez teksta.

Foto: printscreen instagram/katarinagrujic.doll

- Bilo je balona, svega. Naravno, bila je i muzika. Tu smo na kraju završili, stvarno je bilo prelepo. Jako smo se lepo proveli. Proslavili smo lepo to devojačko veče - zaključila je Kaća.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija