• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

05.06.2022

07:00

PRVA FOTOGRAFIJA POZNATE VODITELJKE I NJENOG DEČKA! Marija Egelja objavila sliku sa izabranikom!

Instagram/printscreen

Estrada

PRVA FOTOGRAFIJA POZNATE VODITELJKE I NJENOG DEČKA! Marija Egelja objavila sliku sa izabranikom!

Podeli vest

Poznata voditeljka Marija Egelja vešto krije svog izabranika, a Informer je nedavno saznao o kome je reč

Marija, koja obožava da objavljuje lepe fotografije na svom profilu na Instagramu, sada je pokazala jednu na kojoj su njen dečko i ona.

 

 

Međutim, voditeljka ponovo nije otkrila kako izgleda njen emotivni partner jer se na fotografijama vide samo njihove senke.

Foto: Instagram/printscreen

Osim siluete dečka, Marija je pokazala i zlatnu narukvicu popularnog brenda koju je, po svemu sudeći, dobila na poklon od svog izabranika. Oni su boravili u Beču gde su uživali, a voditeljka je istakla da obožava da se vraća ovom gradu. 

Podsetimo, Informer je prvi pisao da je Egelja u vezi s mladim biznismenom koji se pre toga bavio fudbalom, a kada smo je pozvali tada za komentar nije želela preterano da otkriva:

- Hvala što pitate za mog dečka, ali reći ću samo da sam emotivno ispunjena i srećna- kratko je prokomentarisala Marija .

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija