• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. M.

10.06.2022

07:00

URAGANKE UZELE 30.000 za 90 MINUTA! Otkrivamo ko je Sanji, Ivani i Kseniji dao toliku lovu!

Estrada

URAGANKE UZELE 30.000 za 90 MINUTA! Otkrivamo ko je Sanji, Ivani i Kseniji dao toliku lovu!

Podeli vest

Članice grupe "Harikejn" Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević dobile su 30.000 evra da bi pevale na proslavi

Kako saznaje Informer, biznismen iz Austrije Zoran Kalabić poslao je privatni avion po 'uraganke' kako bi nastupale na proslavi 18. rođendana njegove ćerke.

Foto: HIT dodatak/informer

Zaradile brdo para... Ksenija, Sanja i Ivana

- Ivana, Sanja i Ksenija imale su zakazan nastup u Poreču baš te večeri kad je bila i rođendanska žurka u Beču, pa je biznismen poslao privatni avion po njih! Sve tri su se oduševile i odmah su prihvatile ponudu, ceo put su se snimale i pevale u avionu. Za sat i po na tezgi u Beču zaradile su 30.000 evra - priča naš izvor blizak članicama grupe "Harikejn" i otkriva kako su dobile ovu neobičnu tezgu:
- Taj biznismen ih nije poznavao, ali je ispunio želju svoje ćerke, koja je tražila da joj samo "uraganke" pevaju na 18. rođendanu. Slavljenica je bila presrećna, kao i gosti, koji su devojkama dali dobar bakšiš.
Kako otkriva naš sagovornik, "uragankama", ali i gostima je bilo zabranjeno da objavljuju fotografije na društvene mreže.

Foto: Informer/Marko Đoković

Pevale na punoletstvu... Uraganke


- Na veselju je bilo 50 ljudi, uglavnom deca uspešnih biznismena. Niko nije smeo da kači fotografije na Instagram jer je to bio zahtev slavljenice - priča naš izvor.
Kako saznajemo, "uraganke" su posle žurke prenoćile u Beču, a sutradan su rešile da novac koji su zaradile "spiskaju" u Nici i Monaku!
- Imale su pet dana slobodno i odlučile da sve pare koje su uzele na 18. rođendanu potroše na putovanje. Prvo su u Nici obilazile klubove, a onda su otišle u Monako. Rekle su mi da se super provode i da im uopšte nije žao što su potrošile skoro sve pare - priča naš izvor.
Pozvali smo "uraganke", ali one nisu smele previše da pričaju o ovoj tezgi.
- Bile smo na privatnoj žurci i zato ne želimo da otkrivamo detalje. Možemo samo da vam kažemo da smo se super provele. Bilo nam je prelepo, atmosfera na žurci je bila sjajna. Sada smo u Francuskoj privatno, jer imamo nekoliko dana slobodno i čim se vratimo, nastavićemo da nastupamo i promovišemo nove pesme - kažu Ivana, Ksenija i Sanja.

Raspadaju se u septembru

'Uraganke' su najavile da će se u septembru njihova grupa raspasti! Ivana, Ksenija i Sanja su istakle da će odraditi sve zakazane nastupe tokom letnje turneje, a na jesen će se razići:

- Ugovor nam je do kraja septembra i do tada pevamo i nastupamo, a nakon toga će svaka od nas krenuti svojim putem!


 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija