• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. Milić

13.06.2022

07:40

MOJ SIN I ĆERKA NISU ARKAN I CECA Ražnatovićeva uči decu da ne budu klonovi svojih roditelja!

ATA Images

Estrada

MOJ SIN I ĆERKA NISU ARKAN I CECA Ražnatovićeva uči decu da ne budu klonovi svojih roditelja!

Podeli vest

"Rekla sam Veljku da nikad ne sme da dozvoli da ga upoređuju sa ocem. Anastasiji nije kompliment kada joj neko kaže da je ista ja - tvrdi Ražnatovićeva.

Ceca Ražnatović kaže da Veljka i Anastasiju odmalena uči da budu svoji, a ne Arkanova i njena kopija. Folk zvezda je ponosna što su joj naslednici izrasli u dobre i vaspitane ljude, koji su uz to i uspešni, što nije bilo lako, jer su deca poznatih roditelja.

Prihvata savete


 - Uvek sam govorila Veljku da ne sme nikada da dozvoli da ga upoređuju sa ocem. Rekla sam mu: "Koliko ja znam, on je Željko, a ti si Veljko." To isto je važilo i za Tasu, ja sam Ceca, a ona je Anastasija. Nije njoj kompliment kada kažu: "Ova mala je ista Ceca." Svako ima svoj put, jedna Ceca već postoji, nema potrebe za drugom - kaže pevačica i dodaje da je Anastasija rado prihvatila njene savete: 

Foto: informer.rs

Ceca Ražnatović


- Sve ono što sam joj govorila očigledno je urodilo plodom jer moja ćerka zbog toga neće da nas dve snimimo duet. Nadam se da ću je nekako ipak ubediti da ukrstimo glasove. Potpuno je razumem što je protiv tog dueta, jer bi nas svi upoređivali. Kada sam ja počinjala karijeru, najveće zvezde bile su Lepa Brena, Vesna Zmijanac i Dragana Mirković, ali ja nikada nisam želela da budem jedna od njih. Trudila sam se da budem i ostanem samo svoja. 

Ne gazim preko 
mrtvih da bih postigla uspeh

Anastasija Ražnatović kaže da joj je životna želja da napravi veliki koncert i da Cecu pozove da bude specijalni gost. 
- Volela bih da napravim koncert, na kojem će mi mama biti gost. To bi mi bila čast. Ali polako, nisam neko ko žuri i gazi preko mrtvih da bi postigao ciljeve. Moram još da radim na sebi i svojoj karijeri, a i treba mi još dosta iskustva da bih snimila duet sa zvezdom kakva je moja mama - iskrena je Cecina naslednica. 
Majka i ćerka su u subotu uveče imale svoj prvi zajednički nastup u Probištipu u Makedoniji. 

Ceca veruje da će Anastasija napraviti dobru karijeru i, poput nje, jednog dana zapevati pred punom "Marakanom" ili Ušćem. 


- To bi mi bila životna nagrada. Svaki roditelj želi da ga dete prevaziđe. Kada bude zakazala neki veliki koncert, biću u organizaciji svega toga i pomagati joj koliko mogu. 

Deca je kritikuju 

Naša najveća folk zvezda kaže da deca kritikuju jedino kada im se ne javlja na telefon. 
- Da otputujem na Fidži i da nemam dometa, Veljko i Anastasija bi me pronašli. Tasa bi mi rekla: "Ženo, što mi ne odgovaraš, šta je s tobom?", a Veljko: "Svetlana, stvarno nije u redu da me ignorišeš." Žao mi je što ne mogu više da putujem, jer imam dosta obaveza. A i da vam kažem iskreno, više mi je muka i od aviona i od hotela. Željna sam kućne atmosfere - završava Ceca.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 1 godinu

Džaba, Ceco, geni su čudo, ili što bi naš narod rekao krv nije voda

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija