• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

13.06.2022

08:05

TAJ ČOVEK JE UCENJIVAO MOJU PRIJATELJICU INTIMNIM FOTOGRAFIJAMA! Mirjana Antonović odgovorila na optužbe da je krala u Švajcarskoj!

Facebook printscreen

Estrada

TAJ ČOVEK JE UCENJIVAO MOJU PRIJATELJICU INTIMNIM FOTOGRAFIJAMA! Mirjana Antonović odgovorila na optužbe da je krala u Švajcarskoj!

Podeli vest

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića, oglasila se na društvenim mrežama nakon što je gitarista Zoran Pavlović otkrio da je ona navodno krala po Švajcarskoj.

Kao bomba pre nekoliko dana odjeknula je vest da je Mirjana Antonović "krala" po Švajcarskoj. Njen bivši dečko Zoran Pavlović otkrio je nepoznate detalje. Gitarista je govorio i o tome zbog čega je Miroslav Ilić ostavio Miru i sa kim je još od muzičara bila pored njega. Nakon svih navoda oglasila se Antonovićka koja je imala šta da poruči.

Foto: printscreen

Oglasila se Mirjana Antonović

- Dragi moji prijatelji, o ovome ću samo jednom da napišem komentar zbog mojih prijatelja i nikada više. Ovaj čovek koji je odlučio da me blati po novinama, je totalno jedna beznačajna ličnost koja sticajem okolnosti želi sebi da pravi publicitet. Dotičan se pre mnogo, mnogo godina nakratko našao u mom društvu i nikada sam već u prisustvu drugih. Tada se jedan kratak period zabavljao sa mojom dobrom prijateljicom. Ona je bila vrlo mlada i on je nju slikao u nekim intimnim trenucima. Te slike je naknadno iskoristio da nju ucenjuje. Takvi muškarci mi se gade. Brzo je otkrio svoje pravo lice i kakav je to karakter tako da je ona istog časa prekinula njihovu vezu - napisala je Mirjana i nastavila:

- Ne dugo posle toga sam čula da se odselio u Kaliforniju. Od tada vrlo malo znam o njemu niti me takva osoba u životu zanima. Kad je ova buka počela povezana sa Miroslavom on mi je pisao preko Interneta i pokušao da uspostavi neki kontakt. Ja sam mu ukratko odgovorila da, posle svega što je činio, moje ime u životu zaboravi i da me njegovo prijateljstvo ne zanima, da kad povredi nekog koga ja volim isto kao da je to učinio meni. Još uvek imam tu poruku sačuvanu. On se tada uvredio i počeo da priča razne izmišljotine povezane sa mnom. Osim sto je čitao u novinama i u mojoj knjizi on pojma nema zašto, šta i kakav je moj odnos sa Miroslavom, sa kim sam ja sve u životu bila, a najveća nebuloza je to da sam ja bila njegova devojka. Ha! Ha! Ha! Smešno! Sve priče i 99 odsto od svega što on izjavljuje su izmišljotine i odigrale su se samo u njegovoj veoma bujnoj mašti. Kao što sam vam već spomenula nikada više na ove njegove gluposti neću odgovaratu. Dotičan nije zaslužan da ga neko spominje. Oni koji me vole i dobro me poznaju neće u ove gluposti poverovati, a oni koji me ne vole će jedva dočekati pa makar to bilo i laž. Ima ih dosta kao što je ovaj. Bilo je i biće ih. S jednim se trenutno sudim zbog klevete. Ne može čovek da se non-stop pravda, ali mislim da će vam sad biti još jasnije zbog čega nisam bilo sa kim u vezi. Umorna sam od svega - zaključila je Mirjana.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija