• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

13.06.2022

09:27

MORAM DA IDEM, DUŠO, DOK NIJE KIŠA! Poslednje reči ubijenog pevača "Zvezda Granda", slamaju srce

printscreen

Estrada

MORAM DA IDEM, DUŠO, DOK NIJE KIŠA! Poslednje reči ubijenog pevača "Zvezda Granda", slamaju srce

Podeli vest

Pevač "Zvezda Granda" Enver Miki Kolašinca, ubijen je u četvrtak u Holandiji, poslednje reči koje je izgovorio svojoj ženi slamaju srce

Enver Miki Kolašinac,iz Novog Pazara, ubijen je u četvrtak u Holandiji. Ubica pevača još nije pronađen, a tamošnja policija istražuje i motiv zločina. Kolašinac je ubijen u blizini kuće u kojoj je živeo u Buhtenu, u provinciji Limburg, navodno sa više hitaca iz pištolja, a ostao je mrtav na licu mesta. Telo Envera nađeno je oko 16.30 časova ispred garaže, posle dojave policiji da je bilo pucnjave.

Foto: Printscreen You Tube

– Ne znamo ko bi mogao da ga ubije jer nije bio u sukobu sa zakonom i važio je za porodičnog čoveka. U poslednjih desetak godina živeo je u Srbiji, Holandiji i Nemačkoj. To jutro je otišao da kupi hleb i druge namirnice, a pre toga se javio supruzi Harisi – kaže izvor.

Lokalna policija traga za svedokom, čiji je foto-robot objavljen.

- Reč je o robusnom čoveku, visokom oko 180 cm, starosti između 50 i 60 godina, smeđih očiju, istaknutih obrva i crne kose. Na sebi je imao tamnu kapu i plave farmerke sa prugama na prednjoj strani. Takođe, nosio je široki crni kaiš, tamnu letnju jaknu sa upečatljivom kragnom i crne cipele – navodi se u saopštenju.

Foto: printscreen

Policija je u međuvremenu pregledala snimke sa nadzornih kamera iz kraja u kom se zločin dogodio.

- Cilj je da se dobiju što precizniji podaci o poslednjim trenucima žrtve - mavodi se u policijskom saopštenju, u kome se mole svi koji imaju bilo kakve informacije o ovom zločinu da ih dostave nadležnima.

Supruga pevača Harisa Lotinac oglasila se na društvenim mrežama o tragediji koja ih je zadesila.

- Njegove poslednje reči bile su dokaz njegove ljubavi. Rekao mi je: „Moram da idem, dušo, dok nije kiša…” Hteo je da ode do prodavnice po hleb i namirnice. Kada je otišao, nebo je zaplakalo, Enver nije izbegao kišu – napisala je Harisa, koja je u drugom stanju, a sa Kolašincem je čekala sina.

Ona iz prvog braka ima sina, za koga je navela da mu je ubijeni pevač bio kao otac, a Kolašinac je, takođe iz prethodnog braka, imao četiri ćerke.

- Bio si mi najpre familija, bio si kao otac meni i mom sinu. Bio si brat, drug, prijatelj i najbolji muž. Znao si da voliš beskrajno. Otišao si, ali svakako je nebo zaplakalo, nisi izbegao kišu. Nosim te u sebi. Nosim deo tebe. Rodiće se na dan kad smo se venčali i kad ti se otac preselio (umro, prim. aut.). Nisu ti dali da upoznaš sina koga si ceo život sanjao kao najlepšeg i najboljeg momka, kakav si i ti bio, ali čekaj nas u dženetu (raju) – emotivno se oprostila Harisa od ubijenog supruga na Fejsbuk

Kolašinca je odgajala majka, a postao je poznat kada je za „Grand” snimio pesmu „Dugo, dugo smo se tražili”.

- Voleo je mnogo muziku. Nije bio kavgadžija, a bio je posvećen porodici, muzici i religiji – rekao je jedan Enverov prijatelj. Na društvenim mrežama od Kolašinca se oprostila i njegova neutešna sestra Aiša.

– Brate moj, primila sam vest da si nas prerano napustio, da su te ubili prokletnici. Duša mi je slomljena. Ostavio si me, ali ćeš zauvek biti u mom srcu. Sada si na onom svetu sa našim ocem.

Foto: printscreen

 S druge strane, pevačev prijatelj Naser najavio je i moguću osvetu.

– Brate moj, rahmet ti duši, ubiše te kukavički, svi smo Alahovi i njemu se vraćamo. Zaplakaće i njihova majka i brat i sestra – napisao je Naser.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija