• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.06.2022

11:02

SADA IMAM VIŠE VREMENA ZA SEBE! Šabanova udovica uživa u samoći, ali priznaje da je i ubija: NISAM SE PRIVIKLA, NIKAD I NEĆU!

Promo

Estrada

SADA IMAM VIŠE VREMENA ZA SEBE! Šabanova udovica uživa u samoći, ali priznaje da je i ubija: NISAM SE PRIVIKLA, NIKAD I NEĆU!

Podeli vest

Udovica pevača Šabana Šauliuća, Gordana, otkrila je kako se nosi sa samoćom, kao i kako provodi vreme nakon smrti muža

Gordana Šaulić, supruga čuvenog pevača Šabana Šaulića koji je tragično preminuio u saobraćajnoj nesreći, ne priča često pred kamerama. Međutim, odlučila je da javno iznese kako se oseća sada, tri godine nakon pevačeve smrti.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Šaban i Gordana Šaulić

- Solidno sam, solidno. Imam više vremena za sebe nego pre. To je više neko vreme sa porodicom, prijateljima, za neka putovanja, to je sad neko vreme koje imam za sebe - kazala je Šabanova udovica, pa priznala da joj samoća ipak jako teško pada i da se nikada neće navići na nju.

- Deca odavno nisu tu, sad je prisutna u mom životu neka drugačija samoća. Nije onako kao kad poželiš da zbog dece imaš samo malo mira... Ova samoća malo ubija. Nisam se privikla na situaciju, koliko god vremena, godina prošlo. Mislim da nikad i neću - zaključila nam je Goca.

Zašto se Ilda češće pojavljuje u društvu majke, a ne supruga, pogledajte u videu:

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija