• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

14.06.2022

14:04

AKO MISLITE DA OSMEH NEMA CENU, VARATE SE! Dara je svoj platila 18.000 evra! OVO JE LISTA SVIH OPERACIJA DARE BUBAMARE I NJIHOVIH CENA!

Novak Djurović

Estrada

AKO MISLITE DA OSMEH NEMA CENU, VARATE SE! Dara je svoj platila 18.000 evra! OVO JE LISTA SVIH OPERACIJA DARE BUBAMARE I NJIHOVIH CENA!

Podeli vest

Popularna pevačica Dara Bubamara uložila je dosta truda, ali i novca, kako bi dovela svoj izgled do savršenstva. Otkrivano je koje je sve estetske zahvate pevačica imala, kao i koliko koštaju

Za pevačicu Daru Bubamaru ne postoje tabu teme, a takođe je i poznata po iskrenosti, pa tako ne krije da je, od prvog pojavljivanja na malim ekranima do danas, imala više estetskih zahvata. 

Foto: Informer

Dara Bubamara

Nije tajna da Dara ulaže mnogo novca u svoj izled. Do sada je išla na operaciju nosa, zatezanje lica i ugradnju silikona.Kako tvrde domaći mediji, otkriven je navodni spisak plastičnih operacija koje je pevačica imala do sada, ali i "cenovnik".

Dara je silikone u grudi prvi put ugradila pre oko deset godina i kako je sama govorila, menjala ih je nekoliko puta. Sada je ponosna vlasnica "sedmica", a te intervencije su folkerku koštale oko 15.000 evra!

- Često menjam silikone, pre svega, jer tako treba. Čujem da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svetske trendove, dosta je više lažnog morala - govorila je Dara za domaće medije.

Iako se priča da osmeh nema cenu, pevačica je njen platila 18.000 evra. Pisalo se da je Dara nove zube radila u Cirihu, a za kliniku u Švajcarskoj odlučila se jer su imali najsavremenije metode.

Foto: Novak Đurović

Dara Bubamara

Kako je sama priznala, usne je dopunjavala nekoliko puta, još dok je bila u vezi sa Tonijem, momkom koji je znatno mlađi od nje. Cena kubika filera za usne je oko 150 evra, stoga se pretpostavlja da je Dara za usne, tokom godina dala oko 2.500 evra.

Najnovije fotografije ove folkerke svedoče da se podmlađivala, pa se pored operacije nosa, može uvideti da je ubrizgavala botoks u lice, i filere u jagodice. Ove "sitne" kozmetičke intervencije koštaju oko 300 evra u beogradskim klinikama, a moraju se ponavljati na šest meseci kako bi lice izgledalo negovano.

Dara je navodno u Turskoj, kako su pisali mediji, smanjila nos, a taj zahtev košta između 4.000 i 7.000 evra.

Folkerka je poznata po tome da često menja frizuru. Jedna je od prvih pevačica na ovim prostorima koja je dugo nosila kratku kosu raznih boja. Ona u poslednje vreme nosi plavu dugu kosu, a nadogradnja kose od prirodne dlake visokog kvaliteta košta i 5 evra po pramenu, što znači da Dara na nadogradnju može da izdvoji i preko 1000 evra!

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija