• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2022

08:37

PRAVA SEOSKA DOMAĆICA! Seka Aleksić sa sinovima skuplja kokošija jaja! IMA ČAK I BAŠTU! (VIDEO)

Estrada

PRAVA SEOSKA DOMAĆICA! Seka Aleksić sa sinovima skuplja kokošija jaja! IMA ČAK I BAŠTU! (VIDEO)

Podeli vest

Seka Aleksić baš ume da uživa u životu! Pevačica je napravila pravi mali raj u svom domu u Staroj Pazovi, pa svakog jutra sa sinovima Jovanom i Jakovom sakuplja jaja iz kokošinjca

Seka Aleksić je za rođendan poželela kokoške i kokošinjac i suprug Veljko Piljikić joj je tu želju ispunio. Pevačica je poželela da od svog doma napravi pravo seosko domaćinstvo kako bi njeni sinovi bili srećniji.

- Jakov i Jovan su stalno išli kod komšija da skupljaju jaja i uvek su se tome izuzetno radovali. Odlučila sam da im tu sreću priuštim u njihovom dvorištu - izjavila je Seka. I stvarno tako bi!

Pevačica je dobila od muža moderan kokošinjac, on joj je nabavio i koke i tako sada svakog jutra jedu domaća jaja koja sami sakupe. 

Foto: printscreen

Sekin sin se raduje sakupljanju jaja

Aleksićeva je na Instagramu podelila snimak na kom se vidi ovaj trenutak njihove sreće.

Zanimljivo je da se u jednom kadru vidi da je pevačica i napravila svoju malu baštu u kojoj gaji povrće za potrebe svoje porodice.

Seka Aleksić je pre mnogo godina sagradila kuću u Novoj Pazovi. Mnogi su je prozivali zbog odluke da ode iz grada, međutim ona se nikada nije pokajala već je uživala u svom luksuzu i u prednostima života van gužve i gradske vreve. 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija