• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story

15.06.2022

09:15

GORDANA UZELAC UŽIVA U LJUBAVI SA ZGODNIM PILOTOM! Voditeljka otkrila sve detalje - nećete verovati kako su se upoznali!

Privatna arhiva

Estrada

GORDANA UZELAC UŽIVA U LJUBAVI SA ZGODNIM PILOTOM! Voditeljka otkrila sve detalje - nećete verovati kako su se upoznali!

Podeli vest

Voditeljka televizije Pink, Gordana Uzelac, već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa zgodnim pilotom, a ona je sada prvi put progovorila o njihovoj ljubavi i otkrila nepoznate detalje

Iako je dugi niz godina prisutna u javnosti, malo ko zna detalje iz privatnog života Gordane Uzelac, a voditeljka je sada progovorila o svemu.

- Ovo je prvi put da govorim o svom privatnom životu i da predstavljam svog partnera i, iskreno, imam tremu. Prvi put u svojoj karijeri. Što se uklapanja tiče, to je proces koji još uvek traje, budući da je Đorđe pilot i da dosta leti, a ja sam stalno na terenu. Još jednom se potvrđuje stara i dobro poznata činjenica – ako se nešto želi, sve je moguće. Vremena za ljubav i društveni život moramo imati jer svedenost na posao nije dovoljna za osećaj potpune ispunjenosti - rekla je Gordana.

Voditeljka je otkrila kako je upoznala svog partnera.

Foto: Privatna arhiva

Gordana Uzelac otkrila kako je upoznala dečka

- Mi se šalimo i kažemo da smo se upoznali na nebu. Tačno je, išla sam na jedan put, čak sam htela to putovanje i da izbegnem jer mi se nije išlo, međutim, sudbina je htela drugačije. Inače oko sebe nikog ne vidim, ali kada sam prvi put videla Đorđa, pošto mi je poželeo dobrodošlicu kao kapetan na tom letu, bila je to ljubav na prvi pogled, zaista. Evo, dok vam ovo govorim, Đorđe klima glavom i potvrđuje. Bila je to obostrana zaljubljenost u trenutku. Znam da je ljubav kompleksna emocija, osećanje prepuno različitih nijansi koje zahteva temeljno poznavanje druge osobe, ali oboje verujemo da idemo ka tome. Što se više upoznajemo, veza među nama postaje čvršća - rekla je voditeljka i dodala da je u pitanju ljubav na prvi pogled:

Foto: Privatna arhiva

Gordana Uzelac progovorila o privatnom životu

- Osvojili smo jedno drugo pogledom i osmehom. I ne prestajemo da osvajamo jedno drugo. Đorđe kaže da sam ga osvojila svojim stavom, ljupkošću i energijom. Drago mi je što sam srela muškarca koji nije površan u pristupu ženama, mnogi u tome ostaju večiti dečaci. Osvajanje je, u nekom mom prevodu i razumevanju u ovom kontekstu, raspolaganje energijom da iznenadite partnera, elan, lakoća da u trenutku i bez mnogo mozganja promenite plan jer ste zajedno došli na neku sjajnu ideju. Suprotnost umoru i bezvoljnosti. Odsustvo straha da otkrivate svoj karakter osobi do koje vam je stalo. Nemate straha da ćete je razočarati - priznala je Gordana Uzelac koja otkriva da je vezu između Đorđa i nje na neki način uredila sudbina:

- A kako biste vi drugačije objasnili kada se energija dvoje ljudi, njihova razmišljanja i emocije, toliko poklope da imaju osećaj kao da se poznaju ceo život? Mi to objašnjavamo da je sudbina uplela prste i spojila nas baš u pravo vreme. Nemam problem da verujem u to. Život nam daje ono što istinski i bez samozavaravanja želimo. Ukoliko znate kakvog partnera hoćete i nemate dilemu da zaslužujete sreću i emocionalnu ispunjenost, univerzum će uraditi svoje, zvali mi to sudbinom ili nekim drugim terminom - rekla je voditeljka.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija