• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

15.06.2022

16:59

UZELA SI JE, TREPNULA NISI... Olja Bajrami potkačila Milicu Pavlović da joj je ukrala pesmu, evo šta joj je poručila

printscreen

Estrada

UZELA SI JE, TREPNULA NISI... Olja Bajrami potkačila Milicu Pavlović da joj je ukrala pesmu, evo šta joj je poručila

Podeli vest

Pevačica Olja Bajrami je potkačila Milicu Pavlović u jeku skandala sa Anom Nikolić oko pesme "Provereno" i podsetila je da je Pavlovićeva uradila sličnu stvar, međutim istovremeno ju je i podržala jer smatra da je istina na njenoj strani

Olja Bajrami je u jeku skandala Milice Pavlović i Ane Nikolić zbog pesme "Provereno" podsetila Pavlovićevu da je pre par godina i sama uradila sličnu stvar kao Ana.

 

 

Međutim, pošto je i Bajramijeva imala isto iskustvo, ona je istovremeno podržala Milicu jer je Pavlovićeva pesmu kupila, pa je samim tim pravda na njenoj strani.

Na svom Instagram profilu Olja se obratila Milici putem storija koji je vrlo brzo obrisala:

Foto: Printscreen/Instagram

Instagram objava Olje Bajrami

- Gledala sam sinoć isečak iz Amidžija. Pomno sam te slušala. Nego, boli, je l' da? A vidiš Milice, ti dođeš u emisiju i kukaš na sva zvona i tražiš podršku, i dobićeš je jer si upravu. A šta ću ja Milice? Kome sam ja imala da kažem? Sećaš li se 2016. godine i duetske pesme "Još se branim ćutanjem" koju sam otpevala sa Alenom, čovek koji je došao po pozivu oca, pa bio zbunjen. Tu pesmu sam radila godinu dana, spremala, ona je bila plaćena... Bila sam na putu, posvađana sa celim svetom, znaš ko mi je bio celi svet, taj s kojim ti ne pričaš više... Milice, uzela si je, trepnula nisi... Evo, ja te i dalje podržavam, jer je sramno šta žena ženi može da učini, shvataš li sada, želim da naučiš iz svega ovoga - napisala je Olja Bajrami na svom Instagram profilu.

Foto: printscreen

 

Podsećamo, pesma "Provereno" našla se na poslednjem albumu Milice Pavlović i vrlo brzo je postala veliki hit. Nedugo zatim, Ana Nikolić je objavila svoju verziju iste pesme i optužila Milicu da joj je ukrala njenu pesmu koja je tek trebalo da bude objavljena.

Tekstopisac Dragan Brajović Braja, autor pomenute numere, kaže da ovo nije doživeo za trideset godina na estradi.

- Slučaj je fabrikovan, nisam to doživeo za 30 godina rada na estradi. Nemam komentar. Pesma je pisana za Milicu Pavlović - rekao je Braja za Republiku.rs i dodao da je Ana samo otpevala demo ali da nije kupila pesmu.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)
Društvo

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)

Odlazak na letovanje nažalost ponekad može da se pretvori u vrlo loše i neprijatno iskustvo - čak traumatično. Devojka iz Srbije po imenu Ivona ispričala je na TikToku kroz koje sve stresne situacije je prošla sa svojim društvom prilikom povratka iz Grčke, a sve zbog turističke agencije i njenih radnika, koji su jednu njenu drugaricu čak ostavili namerno na granici!

06.05.2024

19:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija