• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.06.2022

19:17

NEMA VIŠE POSLA S MUŠKIM SPONZORUŠAMA! Nataša Bekvalac progovorila o momcima koji jure žene zbog para!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

NEMA VIŠE POSLA S MUŠKIM SPONZORUŠAMA! Nataša Bekvalac progovorila o momcima koji jure žene zbog para!

Podeli vest

Nataša Bekvalac uvek otvoreno govori o svom životu, a sada je priznala da je imala posla s muškim sponzorušama

Pevačica je pre dve večeri nastupala na jednom beogradskom splavu i tada se obratila novinarima, te otkrila kakvo iskustvo ima s muškarcima koji su s njom bili zbog para, kao i da li bi snimila film o svom životu ili napisala knjigu:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nataša Bekvalac ne planira da snimi film o svom životu, a ni da napiše knjigu

- Nemam ja tu vrstu ego tripa, ja se muzikom bavim više od 30 godina, 23 baš profesionalno, kad bi mi te stvari pumpale samopizdanje i ego ne bih ja dovde dogurala. To mi da jednu vrstu prelepe energije i motiv za dalje, a sad ne znam šta to može da me uspali i izvede iz koloseka koji sam sebi zacrtala- rekla je Nataša.

Budući da se pojavila u provokativnoj odeći, priznala je i da posećuje s*ksi šopove.

- Da, bila sam, nisam ništa kupovala, ali sam gledala, sve me je zanimalo što sam tamo videla- kaže ona, a na pitanje o veri, smatra da ona nije prava osoba za to:

- Nisam ti ja dobra adresa za to, to možeš da vidiš po mom životnom putu. Generalno da verujem u Boga, ali to je sve.

Foto: Printscreen You Tube/RTV Pink Official

Imala posla s muškim sponzorušama... Nataša

Bekvalčeva smatra da je autobiografska knjiga i film previše egocentrično razmišljanje.

- Moj život ne može da se opiše u tri reči, što se filma tiče to bi bilo toliko egocentrično, ne bih bila ponosna na sebe i nisu mi te ideje padale na pamet, isto važi i za knjigu. Zaista mi ništa ne pada na pamet u ovo doba. To nije moj izbor, to prepuštam ovim glupljim od sebe, nisam razmišljala na tu temu, čudno mi je to, nisam dovoljno porasla za tako nešto- jasna je Nataša, a onda je konačno progovorila o muškim sponzorušama kojih je sve više, te da ih se ne plaši:

- Imam iskustva, to me više ne zanima, moja intuicija je poprilično izražena da bih mogla da prepoznam.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)
Fudbal

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine večeras na stadionu "Lagator" u Loznici igraju finale Kupa Srbije, a meč je privukao veliku pažnju srpske fudbalske javnosti. Kako javlja naš izveštač iz Loznice, na novootvoreni stadion stigao je i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

21.05.2024

19:54

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija