• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

20.06.2022

07:00

SEKA ALEKSIĆ OTIŠLA "SOKOLOM" NA NASTUP U NOVI SAD: Prvi put sam sela u voz i oduševila se!

Informer

Estrada

SEKA ALEKSIĆ OTIŠLA "SOKOLOM" NA NASTUP U NOVI SAD: Prvi put sam sela u voz i oduševila se!

Podeli vest

Seka Aleksić (41) prvi put je sela u voz, i to da bi otišla na nastup!

Folk zvezda Seka Aleksić je u subotu uveče imala svirku u klubu u Novom Sadu, pa je rešila da ode do tamo najmodernijim srpskim vozom "Sokolom"!

Udobno i brzo

Pevačica kaže za Informer da je oduševljena putovanjem!

Foto: Informer

Seka Aleksić vozom otišla na nastup u Novi Sad

- Nikada se nisam vozila vozom, a godinama imam želju da to probam. Od prijatelja koji su putovali "Sokolom" čula sam da je lepo, prijatno, čisto i udobno. Idealna prilika za to mi se ukazala prethodnog vikenda, kada sam imala nastup u Novom Sadu. Volim avanture, pa sam kupila kartu za "Soko" od 380 dinara i prvi put sela u to prevozno sredstvo. Oduševljena sam! - priča Seka i dodaje da joj je bilo drago što nije morala da ide automobilom:

- U početku sam bila izgubljena i nisam mogla da pohvatam šta se dešava oko mene. Peron, voz, sve mi je bilo novo... Jurili smo 150 na sat i za 40 minuta sam iz Beograda stigla u Novi Sad. Nikad brže! Prijalo mi je što nisam vozila automobil, već sam sedela i uživala. Usput sam završila i nekoliko obaveza preko telefona. Volela bih kada bih na svaki nastup mogla da idem vozom.

Folk zvezda otkriva da su putnici bili iznenađeni kad su je videli u kupeu.

- Bila sam sređena i nosila sam kostim za nastup, pa su me malo zagledali. Nisu mogli da poveruju da sam to ja! Bilo je i onih koji su hteli da se fotografišu sa mnom. Znam da je bilo ludo što sam našminkana i obučena za scenu ušla u voz, ali ne pamtim kada sam se lepše provela - kaže Aleksićeva, koja je te večeri oborila rekord u poznatom novosadskom klubu.

Foto: Informer

Seka Aleksić u vozu

Voziće se opet

Pevačica je pozvala kolege da se provozaju "Sokolom".

- Poznajući kolege sa estrade, mislim da bi retko ko od njih otišao vozom na nastup. I ja sam bila skeptična, jer sam ga zamišljala kao nešto što se raspada, ali sam se uverila da nije tako. Preporučujem kolegama da probaju, jer je sjajno iskustvo - poručuje Seka, koja jedva čeka sledeću vožnju:

- Uskoro ću se organizovati da sa prijateljima iz Novog Sada vozom dođemo na ručak u Beograd.

Snimila spot u kadi pokojne Jovanke Broz

Seka Aleksić snimila je spot za pesmu "Luda glava" u kadi koju je nekada koristila Jovanka Broz!

- Nisam ni sanjala da ću jednog dana ležati u krevetu i kadi Jovanke Broz! Posetila sam Plavi voz, koji je koristio Josip Broz Tito, oduševila se i poželela da tu snimim spot. U vozu se nalazi Jovankina i Titova soba, bila sam iznenađena što su imali odvojene krevete. Spot izlazi uskoro i jedva čekam da ga publika vidi - kaže pevačica.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija