• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

21.06.2022

07:00

LUKAS UDARIO NA CECU! Folk diva morala da skine njihove duete sa Jutjuba - prijateljstvo im pod znakom pitanja!

printscreen

Estrada

LUKAS UDARIO NA CECU! Folk diva morala da skine njihove duete sa Jutjuba - prijateljstvo im pod znakom pitanja!

Podeli vest

Aca Lukas udario je na svoju dugogodišnju prijateljicu Cecu Ražnatović!

Folker Aca Lukas je primorao pevačicu Cecu Ražnatović da sa svog zvaničnog Jutjub kanala skine njihove duete "Pada crni sneg" i "Ne zanosim se ja", jer samo ona ima zaradu od pregleda.

Zbog takve odluke sada je prijateljstvo dve najveće folk zvezde na velikom ispitu.

- Lukasov menadžer Saša Mirković poslao je dopis pevačima da sa Jutjuba uklone sve duete koje imaju sa njegovim pulenom. Objasnio im je da nije fer da oni zarađuju novac od pregleda a da Aca od toga nema ništa. Takav zahtev stigao je i Ražnatovićevoj i njen tim je odmah sa kanala "Ceca mjuzik" sklonio pesme "Crni sneg" i "Ne zanosim se ja" - počinje priču izvor blizak folk zvezdi i dodaje da se ona neprijatno iznenadila:

Foto: printscreen

Lukas udario na Cecu Ražnatović

- Pa nije joj bilo pravo. Ona i Lukas se druže duže od 20 godina, a posebno joj je zasmetalo što joj Mirković šalje dopis, a Lukas sve vreme ćuti. Njoj ništa ne znači što su joj dve pesme skinute sa Jutjuba jer na tom kanalu ima 1,17 miliona pratilaca, pa samim tim i dosta pregleda na dnevnom nivou.

S druge strane, Lukas kaže da protiv Cece nema ništa lično, ali ističe "družba je družba, a služba je služba".

- Istina je da su dueti sa Cecom skinuti, jer ne može više niko da ima na svom Jutjub kanalu pesmu sa mnom a da ne plati ništa. Učestvovao sam u realiziji svih tih pesama, doprineo da postanu slušane, a samo drugi su imali zaradu. E pa ni kod babe nema za džabe, pa tako ni kod mene. Ne mogu pevači da koriste moje ime a da ne plaćaju ništa - objašnjava folker za Informer i dodaje da će ipak dozvoliti Ceci da na svom kanalu drži njihove duete:

Foto: ATA Images

Prijateljstvo Cece i Lukasa pod znakom pitanja

- Nisam bio za to da se skinu naši dueti, jer je Ceca nešto drugo, pre svega, moja prijateljica. Radimo na tome da vratimo duete na njen Jutjub kanal.

Ne izdržava kolege

Lukas objašnjava da se na uklanjanje pesama sa Jutjuba odlučio jer je imao neprijatna iskustva sa kolegama.

- Ne mogu više da imaju duete sa mnom na svojim Jutjub kanalima. Zato sa Ivanom Selakov nisam ni objavio pesmu i spot koji smo snimili, jer je htela da ta pesma bude samo na njenom Jutjub kanalu. Jednom sam joj učinio, pa drugi put... E pa neću više da je izdržavam, dosta je bilo! - poručuje pevač.

Zabranio i pesmu sa Milicom Pavlović

Aca Lukas je zabranio i duet "Kidaš me", koju je snimio sa Milicom Pavlović. Zbog toga se pevačica naljutila na njega.

- Aca i ja više nismo prijatelji. Pesmu sam iz principa skinula sa svog kanala, a nisam morala, nije mogao niko da me natera - priča Milica.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17