• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D.S.

22.06.2022

20:45

KIJA ŽESTOKO ISPROZIVALA ĐANIJA Pevačica otkrila zašto nije bila pozvana na svadbu Đanijevog sina!

Insajder

Estrada

KIJA ŽESTOKO ISPROZIVALA ĐANIJA Pevačica otkrila zašto nije bila pozvana na svadbu Đanijevog sina!

Podeli vest

Pevačica Kija Kockar javno je potkačila čitavu estradu, pa otkrila da su međuljudski odnosi glavni razlog tome što nije pozvana na svadbu Đanijevog sina.

Radiša Trajković Đani nedavno je oženio sina Miloša, a o veselju koje je trajalo do jutra se priča još uvek.

Neposredno pred svadbu Đani je izjavio da će se na svadbi naći samo njegovi veliki prijatelji. Kada je došao taj dan, među prijateljima sa estrade su se našli Seka Aleksić, Slađa Alegro, Uroš Živković, Sloba Radanović, Zorica Brunclik i Kemiš, Zlata Petrović, Goca Božinovska i još mnogi drugi.

Foto: Zoran Sinko

Kija Kockar, pevačica

Ipak, iako su mnogi mislili da je Đani u odličnim odnosima sa Kijom Kockar, da se druže i privatno, ona je izostala sa ovog veselja, a kako niko nije znao zašto, ona je dala odgovor na to pitanje i javno ga okačila na svoje društvene mreže.

Naime, Kija je na svom Instagram profilu podelila pitanja koje je dobila od jednog medija i njene odgovore, aludirajući na priču Milica Pavlović - Ana Nikolić. Međutim, pažnju je privuklo nešto drugo - priča o svadbi Đanijevog sina.

Kako je upitana da li je pozvana na svadbu i da li se druže kao nekada, Kockareva je vrlo oštro odgovorila na ovo pitanje, te je jasno da pevač i ona više nisu u dobrim odnosima, a ona je indirektno udarila na čitavu estradnu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kija Kockar, pevačica

- Nije me zvao. Na estradi se druže samo kada se međusobno pljuju, a pošto ja nisam deo toga, ne pripadam tu, pa nisam pozvana. Uostalom, postoji još jedna stvar zbog koje ne bih došla, ali to je između nas. Kako seješ, tako žanješ. Đanija i dalje poštujem i drago mi je što je bio deo moje pesme. Ta mi je jedna od omiljenih - odgovorila je na pomenuto pitanje Kija.

Nakon što je Kija Kockar izjavila da na svadbi Đanijevog sina nije bila jer se ne uklapa u deo estrade koji se pljuje i druži, za Republiku su se oglasili Đani i njegova supruga Slađana Trajković, koji su na njene reči krako i jasno imali da poruče:

- Poštujemo i mi nju, evo biće još jedna svadba pa će biti pozvana - rekli su oni.

Podsetimo, Kija Kockar i Radiša Trajković Đani su pre dve godine objavili duet "Lako ti je biti veran kad te niko ne gleda". Pevačica i pevač su bili u odličnim odnosima pa tako ne čudi što je javnost bila iznenađena kada Đani nije pozvao koleginicu na venčanje.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija